Antrenorul Simonei Halep, declarații despre starea de sănătate a sportivei: „Am fost destul de surprins”

Publicat: 02 Nov. 2020, 08:54 Vedete

Simona Halep a anunțat în urmă cu câteva zile faptul că s-a infectat cu noul coronavirus. Deși sportiva și-a luat toate măsurile de precauție și a respectat protocoalele sanitare ale celor trei turnee la care a participat recent, din nefericire nu a putut evita ceea ce s-a întâmplat. Antrenorul tenismenei a făcut câteva declarații cu privire la starea acesteia de sănătate pentru a-i liniști pe fani.

Simona Halep a fost foarte responsabilă încă de la începutul pandemiei și și-a luat toate măsurile de precauție pentru a evita să se îmbolnăvească. A apelat la avioane private pentru unele călătorii și chiar a renunțat la US Open de teama coronavirusului. Din nefericire a fost infectată, iar recent, unul dintre antrenorii săi a vorbit despre cum se simte sportiva.

Artemon Apostu-Efremov a explicat totodată faptul că Halep nu știe de unde ar fi putut să ia boala.

„Simona e în regulă, s-a autoizolat, are simptome medii. Am fost destul de surprins, pentru că e destul de grijulie, tot timpul a respectat măsurile, Este acest nou val de COVID-19 şi nu ştiu când şi de unde a luat. Nici ea nu ştie. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm. Important e să treacă cât mai repede şi cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata”, a declarat Artemon Apostu-Efremov, la Digi Sport.

Ce făcea sportiva cu câteva ore înainte să afle că s-a infectat

În urmă cu câteva zile, înainte de a afla rezultatul testului pentru coronavirus, Simona Halep a fost surprinsă la cumpărături. Potrivit prosport.ro sportiva „a mers să cumpere un cadou, iar ulterior a ajuns la destinație și a fost ajutată de către șoferul ei să descarce bagajele din mașină”. Totul s-a petrecut înainte de a contacta SARS-CoV-2!

La aflarea veștii Halep a transmis un mesaj pe rețelele de socializare: „Bună, tuturor! Vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv pentru COVID-19! Mă aflu în autoizolare, acasă, și mă recuperez după ce am avut simptome moderate. Acum mă simt bine. Vom trece peste asta împreună!”

Publicat: 02 Nov. 2020, 08:54 Vedete
Pe aceeași temă