Bunica Simonei Halep, despre viitorul soț al sportivei: „E cipan de-al nostru, taică-su fost cu noi la Tulcea”

Publicat: 14 nov. 2022, 13:03 Autor: Camelia Vedete

Bunica Simonei Halep, despre viitorul soț al sportivei. Bunica Simonei Halep spunea în urmă cu câțiva ani ce fel de soț își va alege sportiva. Se pare că Halep avea interzis la români, pentru că așa era tradiția de machidoni.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat chiar cu o lună înainte de nunta religioasă. Toate erau puse la punct, dar cei doi au decis să anuleze evenimentul din cauza multor neînțelegeri. În urmă cu mulți ani, bunica fostei campioane internaționale a precizat că aceasta se va căsători doar cu un machidon pentru că așa este tradiția în familia sa.

Bunica Simonei Halep, despre viitorul soț al sportivei

Mai mult, femeia a mai menționat că nu este exclus ca machidonii să se căsătorească cu români. Cu toate acestea, nu va fi cazul Simonei deoarece așa este tradiția în familia sa.

„Lasă că are ea timp să se mărite. Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa.

Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem”, spunea bunica Simonei Halep, pe vremea când sportiva era într-o relație cu Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte.

Așadar, bunica a sfătuit-o pe sportivă să se căsătorească cu un machidon, nu cu un român. De asemenea, Simona Halep i-ar fi dat asigurări că așa va face și că nu îl va face pe tatăl ei de râs.

„E cipan de-al nostru, taică-su fost cu noi la Tulcea”

„Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român. Mi-a zis așa: ‘Maie, nu dau tată de rușine’ (n.r. nu-l fac de rușine pe tata). Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam nu spuneam.

E cipan de-al nostru, taică-su fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo”, povestea bunica Simonei Halep în urmă cu câțiva ani.

Simona Halep și Horia Tecău, cuplu bombă!? Cine i-a „combinat” pe cei doi sportivi

Simona Halep tocmai a trecut printr-un divorț și încearcă să îți vadă liniștită de viață. Cu toate acestea, fanii sportivei vor neapărat să îi caute „o combinație” reușită.

Astfel, două fane au încercat să o cupleze pe Simona Halep cu Horia Tecău, după ce campioana tenisului a divorțat de Toni Iuruc, așa cum scrie PROSPORT.RO.

Simona Halep și Horia Tecău, cuplu bombă

Horia Tecău a fost prezent în tribune în fiecare zi la Centrul Național de Tenis, în timpul turneului WTA 125 patronat de Ion Țiriac. Mai mult, o fană l-a abordat pe constănțean: „L-am cunoscut pe Horia Tecău, ce naiba!”, a spus aceasta. O prietenă a îndemnat-o să-i facă „combinația” Simonei Halep cu concetățeanul ei. „I-ai spus că Simo a rămas liberă de contract?”, a replicat aceasta.

Dialogul savuros dintre cele două a continuat pe Twitter: „Cred că știe deja! Sau poate că de fapt nu e singură!”, a scris spectatoarea prezentă la turneul WTA 125 Țiriac Foundațion Trophy.

Simona Halep și Horia Tecău, prieteni atât pe teren, cât și în afara lui

Simona Halep și Horia Tecău, cuplu bombă. Simona Halep și Horia Tecau s-au născut ambii la Constanța, fiind foarte buni prieteni. Tecău chiar a ajutat-o pe Halep la antrenamente atunci când fostul lider WTA a rămas fără antrenor, iar fanii sunt de părere că cei doi ar forma un cuplu perfect.

Publicat: 14 nov. 2022, 13:03 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă