Simona Halep și Horia Tecău, cuplu bombă!? Cine i-a „combinat” pe cei doi sportivi

Publicat: 20 sept. 2022, 17:13 Autor: Camelia Vedete

Simona Halep și Horia Tecău, cuplu bombă. Simona Halep tocmai a trecut printr-un divorț și încearcă să îți vadă liniștită de viață. Cu toate acestea, fanii sportivei vor neapărat să îi caute „o combinație” reușită.

Astfel, două fane au încercat să o cupleze pe Simona Halep cu Horia Tecău, după ce campioana tenisului a divorțat de Toni Iuruc, așa cum scrie PROSPORT.RO.

Simona Halep și Horia Tecău, cuplu bombă

Horia Tecău a fost prezent în tribune în fiecare zi la Centrul Național de Tenis, în timpul turneului WTA 125 patronat de Ion Țiriac. Mai mult, o fană l-a abordat pe constănțean: „L-am cunoscut pe Horia Tecău, ce naiba!”, a spus aceasta. O prietenă a îndemnat-o să-i facă „combinația” Simonei Halep cu concetățeanul ei. „I-ai spus că Simo a rămas liberă de contract?”, a replicat aceasta.

Dialogul savuros dintre cele două a continuat pe Twitter: „Cred că știe deja! Sau poate că de fapt nu e singură!”, a scris spectatoarea prezentă la turneul WTA 125 Țiriac Foundațion Trophy.

Simona Halep și Horia Tecău, prieteni atât pe teren, cât și în afara lui

Simona Halep și Horia Tecău, cuplu bombă. Simona Halep și Horia Tecau s-au născut ambii la Constanța, fiind foarte buni prieteni. Tecău chiar a ajutat-o pe Halep la antrenamente atunci când fostul lider WTA a rămas fără antrenor, iar fanii sunt de părere că cei doi ar forma un cuplu perfect.

Simona Halep, în compania altei persoane după divorț! Cu cine își petrece diminețile

Simona Halep, în compania altei persoane după divorț! Bomba anului în showbizul românesc a fost divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. După ce s-au separat, fiecare a luat-o pe drumul său.

Simona Halep a apărut, recent, în compabia altei persoane. Se pare că pentru sportivă există viață după divorț și nu ezită să le arate asta și fanilor din mediul online.

Simona Halep, în compania altei persoane după divorț!

Mai mult, Simona Halep a postat o fotografie, pe pagina personală de Instagram, în care aceasta se afla in compania unei prietene.

Astfel, se pare că, sportiva nu locuitește singură. Asta pentru că pe imagine era afișat un mesaj în care scria „Dimineață însorită”, iar poza a fost publicată destul de devreme.

Publicat: 20 sept. 2022, 17:13 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă