Simona Halep divorțează din cauza unui bărbat! El este cel care i-a spart casa

Publicat: 08 sept. 2022, 15:44 Autor: Camelia Vedete

Este bombă în showbiz-ul din România. Știrea divorțului Simonei Halep de Toni Iuruc a explodat de aseară, după ce Prosport a făcut anunțul în premieră mondială.

Seria dezvăluirilor Prosport nu se oprește aici! S-a aflat că Simona Halep ar divorța din cauza unui bărbat. Sportiva îi spune „adio” lui Toni Iuruc chiar pentru antrenorul ei, Patrick Mouratoglou.

Simona Halep divorțează din cauza unui bărbat!

Simona Halep și Patrick Mouratoglou par să fie un cuplu, după modul în care decurge relația lor. În tenisul feminin, inclusiv în cel românesc, se întâlnesc astfel de situații. Relațiile foarte apropiate sunt „mascate” de un contract jucătoare-antrenor. Iar un exemplu concret ar fi Monica Niculescu, care trăiește de 15 ani cu antrenorul ei, Călin Ciorbagiu, căsătorit și cu doi copii, arată PROSPORT.RO.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Mai mult, apropierea dintre Simona Halep și antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, ar fi început la Nisa, Wimbledon și Mykonos. Și asta pentru că, de-a lungul timpului, se poate observa că Simona Halep nu a „mișcat” în fața lui Patrick Mouratoglou.

Citește toate detaliile și vezi fotografiile, în exclusivitate, pe CANCAN.RO.

Simona Halep se mută după divorțul de Toni Iuruc! Unde pleacă definitiv

Simona Halep divorțează din cauza unui bărbat! De când a ieșit la iveală despărțirea de soțul ei, Simona Halep a dispărut complet din mediul online. Jucătoarea de tenis nu a mai oferit declarații, nu a mai fost văzută în public și nu a mai postat nimic pe rețelele sociale. Ba chiar mai mult, sportiva nu s-a înscris nici la turneul WTA 500 de la Tokyo.

Simona Halep se mută după divorțul de Toni Iuruc. Însă, acum se zvonește că sportiva ar avea în plan să se mute pentru o perioadă din România. Simona ar avea ca destinație Nisa, un oraș din Franța, aceasta fiind cucerită de Coasta de Azur.

Publicat: 08 sept. 2022, 15:44 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă