Simona Halep se mută după divorțul de Toni Iuruc! Unde pleacă definitiv

Publicat: 08 sept. 2022, 12:45 Autor: Camelia Vedete

Simona Halep se mută după divorțul de Toni Iuruc. Simona Halep plănuiește să se mute după divorțul de Toni Iuruc. Jucătoarea de tenis ar plănui să plece într-o țară în care a mai stat până acum.

Divorțul anului este cel dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Toată lumea a fost luată prin surprindere, mai ales că se întâmplă la un an de la căsătorie. Motivul invocat ar fi distanța dintre cei doi, Simona fiind mai mereu plecată.

Unde pleacă Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc

De când a ieșit la iveală despărțirea de soțul ei, Simona Halep a dispărut complet din mediul online. Jucătoarea de tenis nu a mai oferit declarații, nu a mai fost văzută în public și nu a mai postat nimic pe rețelele sociale. Ba chiar mai mult, sportiva nu s-a înscris nici la turneul WTA 500 de la Tokyo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep se mută după divorțul de Toni Iuruc. Însă, acum se zvonește că sportiva ar avea în plan să se mute pentru o perioadă din România. Simona ar avea ca destinație Nisa, un oraș din Franța, aceasta fiind cucerită de Coasta de Azur, conform OrangeSport.ro.

Citește și Simona Halep divorțează de Toni Iuruc! Care este motivul șoc

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc!

Asta înseamnă că, Simona Halep și Toni Iuruc vor semna actele la notariat și fiecare va merge pe drumul său. Cei doi nu vor împărți nimic, aceasta fiind înțelegerea dintre ei din momentul în care s-au cunoscut. Sursele Prosport susțin că ei au oferit celor din anturaj drept motiv al divorțului distanța foarte mare dintre ei. Asta fiind cauzată de cariera Simonei Halep.

Mai mult, părinții campioanei ar fi insistat să își mai dea o șansă. De aceea cei doi soți au mers în această vară într-o vacanță în Grecia. Acolo, însă, lucrurile s-au clarificat, dar în direcția rupturii definitive. Astfel că s-a ajuns în acest punct la divorțul la notariat!

Publicat: 08 sept. 2022, 12:45 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă