Simona Halep divorțează de Toni Iuruc! Care este motivul șoc

Publicat: 07 sept. 2022, 17:15 Autor: Camelia Vedete

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc la mai puțin de un an de când s-au căsătorit civil. Se pare că decizia a fost luată de comun acord.

Este știrea bombă din sportul și showbizul românesc! Sursele Prosport susțin că Simona Halep și Toni Iuruc vor parafa separarea la notariat. Cel mai probabil în cursul zilei de joi, iar apoi fiecare își va vedea de drumul său.

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc!

Asta înseamnă că, Simona Halep și Toni Iuruc vor semna actele la notariat și fiecare va merge pe drumul său. Cei doi nu vor împărți nimic, aceasta fiind înțelegerea dintre ei din momentul în care s-au cunoscut. Sursele Prosport susțin că ei au oferit celor din anturaj drept motiv al divorțului distanța foarte mare dintre ei. Asta fiind cauzată de cariera Simonei Halep.

Mai mult, părinții campioanei ar fi insistat să își mai dea o șansă. De aceea cei doi soți au mers în această vară într-o vacanță în Grecia. Acolo, însă, lucrurile s-au clarificat, dar în direcția rupturii definitive. Astfel că s-a ajuns în acest punct la divorțul la notariat!

Simona Halep, urmărită de o dramă tulburătoare! ”Am suferit niște răni…”

Un lucru deloc obișnuit pentru ea, Simona Halep a făcut publice niște mărturisiri tulburătoare despre provocările pe care i le-a oferit viața în ultima perioadă.

Simona Halep a postat un mesaj emoționant pe contul său personal de Facebook, unde a dezvăluit o tragedie din familie care a tulburat-o în 2021. Este vorba despre mătușa ei din partea tatălui, despre care a mărturisit că i-a fost foarte apropiată întreaga viață.

Sportiva a spus că i-a luat mult să treacă peste moartea mătușii, dar că și-a dat seama că trebuie să rămână puternică și optimistă.

Publicat: 07 sept. 2022, 17:15 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă