Simona Halep, urmărită de o dramă tulburătoare! ”Am suferit niște răni…”

Publicat: 12 nov. 2021, 14:32 Autor: Maria Apostol General

Un lucru deloc obișnuit pentru ea, Simona Halep a făcut publice niște mărturisiri tulburătoare despre provocările pe care i le-a oferit viața în ultima perioadă. 

Simona Halep a postat un mesaj emoționant pe contul său personal de Facebook, unde a dezvăluit o tragedie din familie care a tulburat-o în 2021. Este vorba despre mătușa ei din partea tatălui, despre care a mărturisit că i-a fost foarte apropiată întreaga viață.

Sportiva a spus că i-a luat mult să treacă peste moartea mătușii, dar că și-a dat seama că trebuie să rămână puternică și optimistă.

Ei bine… 2021 ai fost hmmmm, greu de descris. Sincer să fiu, a fost un an incredibil de provocator. Chiar înainte de a o începe am suferit o durere imensă în inimile noastre ca familie pentru că am pierdut una dintre rudele noastre foarte apropiate, sora tatălui meu, mătuşa mea. A fost o persoană puternică, specială şi va fi mereu în inimile şi minţile noastre. A fost cel mai greu moment pentru mine şi mi-a luat ceva timp să accept asta. Dar am înţeles până la urmă că asta e viaţa şi că trebuie să depăşim durerea de inimă şi să rămânem puternici.

Am fost epuizată emoţional o perioadă lungă de timp. Și apoi am început să sufăr nişte răni mici până când a venit cea mare, accidentarea gambei la Roma. Nu am ştiut cum să o gestionez pentru că nu m-am mai confruntat cu aşa ceva înainte. Dorinţa mea de a juca a fost uriaşă, dar nu am putut juca câteva luni şi a trebuit să ratez iubitul meu Roland Garros. Și nu am reuşit să-mi apăr titlul la Wimbledon.

Simona Halep: ”Anul acesta nu a început bine”

Am început să mă lupt cu încredere şi să mă întreb dacă aş putea reveni unde eram. Dacă aş putea avea încredere în corpul meu că va rezista. Pe repede înainte în acest moment şi lucrul de care sunt cel mai mândră după toate aceste probe, este că astăzi sunt încrezătoare că voi juca din nou bine şi, cu muncă grea, voi crea alte momente grozave pe teren. Anul acesta nu a început bine, dar s-a terminat într-un mod pozitiv şi sunt încântat de ceea ce urmează.

Mulţumesc lui Darren că a fost alături de mine în aceste momente grele. Mulţumesc lui Daniel pentru că a fost mereu alături. Mulţumesc noului meu antrenor Adrian pentru că a revenit şi mi-a adus lumina încrederii şi zâmbetul pe teren. Mulţumesc fiziosului meu (medicina sportului cinetic) pentru că au grijă de mine de fiecare dată. Mulţumesc familiei mele pentru că m-a sprijinit indiferent de situaţie. Mulţumesc prietenilor mei foarte apropiaţi pentru că au fost mereu alături. Mulţumesc soţului meu pentru că există în viaţa mea. 2022, abia aştept să te cunosc, dar acum vacanţă, te rog!!!”, a scris sportiva pe Facebook.

Publicat: 12 nov. 2021, 14:32 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă