Simona Halep, primele declarații despre sarcină. ”Abia aștept ziua…”

Publicat: 18 aug. 2021, 10:16 Autor: Maria Apostol Vedete

Simona Halep, primele declarații despre sarcină. Cum pe plan profesional lucrurile stau foarte bine, tenismena s-a orientat tot mai mult către plan personal în ultima vreme. S-a căsătorit, iar recent a vorbit despre viața de mămică, pe care și-o dorește. 

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil, pe 23 iulie, într-un mare secret. CANCAN.RO a obținut atunci imagini în exclusivitate de la evenimentul anului.

Cei doi miri au dat ca punct de întâlnire pentru invitați restaurantul Studio 80, din Băneasa. Acolo, norocoșii aleși să fie prezenți la nunta anului au fost așteptați de mirele, Toni Iuruc. O parte a invitaților au venit cu mașinile personale, iar restul au folosit mai multe van-uri puse la dispoziție de miri.

Simona Halep, primele declarații despre sarcină

Următoarea mare dorință pe care sportiva o are acum este, din spusele ei, să devină mamă.

Îmi place să-mi petrec timpul cu copiii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, dar, deocamdată, vreau să joc în continuare tenis, măcar câțiva ani de acum înainte” a spus Simona Halep, în urmă cu ceva timp.

Simona Halep a mărturisit că nu-și dorește să facă un copil până când nu-și încheie cariera sportivă. Românca se apropie vertiginos de 30 de milioane de euro adunaţi numai din tenis.Avea 26,7 milioane de euro (30,1 milioane de dolari) înainte de Wimbledon, iar premiul pentru trofeul de la Londra i-a sporit averea din tenis la aproape 28 de milioane de euro.

Publicat: 18 aug. 2021, 10:16 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă