Simona Halep, surprinsă încălcând legea în trafic! Ce a putut să facă sportiva la volan

Publicat: 04 aug. 2020, 11:55 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Simona Halep este una dintre cele mai îndrăgite sportive de la noi din țară. Deși este un exemplu pentru tinerii din România, frumoasa blondină a fost prinsă, spre surprinderea multora încălcând legea în trafic.

Simona Halep a fost surprinsă în timp ce făcea o plimbare pe străzile din București cu bolidul ei de lux. În tot acest timp, sportiva a vorbit la telefon când a așteptat la semafor, dar și în timp ce conducea.

Din câte se pare, conversația era una destul de importantă având în vedere faptul că blondina părea destul de implicată în convorbirea pe care a avut-o. Chiar dacă la un moment dat a părut ușor deranjată de ceea ce i se spunea, pe parcursul discuției a părut să fie într-o dispoziție mai bună.

Simona Halep, despre cel mai dificil moment din viața sa

După finala de la Roland Garros 2017 unde a pierdut meciul cu Jelena Ostapenko, Simona Halep a suferit enorm. Din spusele sale, aproximativ trei luni a fost în depresie, însă a găsit puterea de a merge mai departe.

„Am avut și eu momente de cădere, iar cel mai greu moment din viața mea a fost în 2017, când am pierdut finala de la Roland Garros cu Jelena Ostapenko. Trebuie să recunosc că trei luni am fost în depresie. Mă trezeam noaptea plângând, dar n-am lipsit nicio zi de la antrenament”, a povestit Simona Halep.

„A fost cel mai mare eșec din cariera mea. Bine, finală de Grand Slam nu e eșec, dar faptul că am condus meciul și n-am reușit să-l inchei, a fost un eșec pentru mine. Darren mi-a spus că nu mulți sportivi reacționează așa la un eșec atât de mare. El mi-a zis că am puterea să merg mai departe și atunci am crezut și mai mult în mine”, a mai spus ea.

Publicat: 04 aug. 2020, 11:55 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă