Simona Halep și-a uitat ceasul personalizat în valoare de 80.000 de euro într-un restaurant din Capitală. Ce s-a întâmplat cu bijuteria sportivei

Publicat: 02 iul. 2020, 11:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Simona Halep are o pasiune pentru ceasurile de firmă, iar producătorul Hublot, care este unul dintre sponsorii ei, i-a făcut, de-a lungul timpului, mai multe cadouri. Din neatenție sportiva și-a uitat unul dintre exemplare într-un restaurant de lux din zona de nord a Capitalei.

Potrivit cancan.ro, zilele trecute, Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, au luat masa într-un restaurant din Capitală. La un moment dat, tenismena și-a dat jos ceasul de la mână, unul personalizat, care valorează aproximativ 80.000 de euro, cel mai probabil pentru a se face mai comodă și l-a lăsat pe masă lângă farfurie.

După ce au terminat de mâncat, cei doi au achitat nota, iar Simona Halep a plecat în grabă și a uitat de averea pe care a lăsat-o la masă. La un moment dat, sportiva a realizat că nu mai are ceasul și imediat a pus mâna pe telefon, a sunat la respectivul local pentru a-și putea recupera bijuteria.

Ulterior, după ce situația s-a calmat, Simona Halep a revenit la locul cu pricina, de unde a reintrat în posesia ceasului, pe care îl găsise un ospătar. Totodată Simona Halep nu a uitat să le mulțumească angajaților de la restaurant.

“Vă mulțumesc, este personalizat, țin mult la el”, le-ar fi spus ex-liderul WTA oamenilor de la local.

Colecție impresionantă de ceasuri

 “Cred că am toate modelele de telefoane acasă, așa că da, pot să zic că telefoanele și ceasurile sunt lucrurile pe care le colecționez”, spunea sportiva.

Top 5 ceasuri din colectia Simonei Halep:

  1. Hublot Big Bang One Click Sang Bleu – prețul ceasului ajunge până la 50.000 de euro
  2. Hublot Big Bang One Click Saphire – 80.000 euro
  3. Hublot Spirit of Big Bang Moonphase – 30.000 euro
  4. Hublot Classic Fusion Tourbillon Ceramic Skeleton – 58.000 euro
  5. Hublot Classic Fusion Blue Titanium Bracelet -15.000 euro
Publicat: 02 iul. 2020, 11:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă