Simona Halep și iubitul ei au plecat în vacanță! Ce destinație surprinzătoare au ales

Publicat: 30 Jun. 2020, 11:14 Vedete

Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc s-au plecat relaxat la munte în acest weekend. Din imaginile postate pe rețelele de socializare, tenismena și iubitul ei par să fi avut parte de clipe de neuitat, pe minunatele plaiuri mioritice, care te îmbie la relaxare şi linişte.

Retricțiile s-au relaxat, astfel că Simona Halep și Toni Iuruc au profitat de ocazie pentru a merge împreună într-o mini-vacanță, care s-a dovedit a fi de vis: „Aproape Rai”, „Superb”, „Wow, e absolut uimitor!”, „Cel mai frumos loc e acasă!”, „Minunat!”, „Un loc frumos pentru oameni frumoși”, „Ești tare dulce’, sunt doar câteva dintre comentariile pozitive primite de celebra tenismenă.

Simona a postat pe reţelele de socializare, spre delciului fanilor, fotografii cu ea în vârf de munte, în drumeție la brațul partenerului ei, imaginile postate atrăgând o serie de like-uri și comentarii, toate pozitive.

View this post on Instagram

❤️ #beautifulromania

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Simona trebuia să facă nunta în acest an

Simona Halep şi Toni Iuruc ar fi trebuit să se căsătorească în acest an, însă din cauza pandemiei de coronavirus, acesta a fost amânată. ”Simona și Toni Iuruc vor face, probabil, doar o logodnă mai restrânsă și nunta o vor amâna pentru la anul. La eveniment, așa cum e și normal în familia ei și a lui Toni, ar lua parte foarte mulți oameni, iar cu reglementările din ce în ce mai greu de înțeles, lucrurile sunt dificil de pus la punct. Simona Halep a vorbit cu Toni Iuruc și au decis ca, pentru a fi siguri că vor avea nunta vusurilor lor, vor face evenimentul anul viitor”, a spus un apropiat al Simonei Halep.

Simona Halep se pregăteşte să devină mamă: „Abia aștept ziua”

Simona Halep este cea mai iubită sportivă a momentului. Chiar dacă de-a lungul timpului a fost discretă cu viaţa sa personală, tenismena a făcut câteva dezvăluiri din intimitate şi a vorbit despre o posibilă sarcină. Recent, Simona Halep a răspuns curiozităţilor fanilor, care, bineînţeles, au vrut să ştie dacă sportiva se gândeşte să devină mamă.

Răspunsul jucătoarei de tenis nu a întârziat să apară, aceasta confirmând, cu fiecare ocazie, că îşi doreşte să devină mamă şi chiar se pregăteşte moral în acest sens. Mai mult decât atât, sportiva s-a declarat mereu o mare iubitore a copiilor, mai ales că are acasă o nepoţică superbă, care îi seamănă leit.

‘Îmi place să-mi petrec timpul cu copii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, dar, deocamdată, vreau să joc în continuare tenis, măcar câțiva ani de acum înainte”a spus Simona Halep, în urmă cu ceva timp.

Publicat: 30 Jun. 2020, 11:14 Vedete
Pe aceeași temă