Simona Halep a amânat nunta! Decizia a șocat familia tenismenei

Publicat: 15 Jun. 2020, 10:45 Vedete
Simona Halep a amânat nunta! Decizia a șocat familia tenismenei

În condiţiile pandemiei de coronavirus care a afectat întreaga planetă, majoritatea turneelor de tenis au fost amânate sau au condiţii extrem de dractice de organizare. 

”Cu siguranță că am dubii mari să particip în astfel de condiții. Nu doar pentru că ne aflăm într-o pandemie, ci și din cauza riscului pe care l-ar presupune călătoria, carantina și schimbările care pot apărea în timpul unui turneu. Nu ar fi deloc o tranziție deloc ușoară pentru corpul nostru. Știu că organizatorii și sponsorii vor ca turneele să se joace și că mulți jucători traversează perioade dificile, dar este o decizie personală pe care trebuie să o luăm. Este important să înțelegem faptul că fiecare are nevoi diferite și că suntem nevoiți să luăm decizia optimă pentru sănătatea și cariera noastră”, a declarat Simona Halep, conform New York Times.

Mai mult decâ atât, anul acesta este și cel în care trebuia să aibă nunta, dar, din motive asemănătoare, a anulat-o și pe aceasta.

”Simona și Toni Iuruc vor face, probabil, doar o logodnă mai restrânsă și nunta o vor amâna pentru la anul. La eveniment, așa cum e și normal în familia ei și a lui Toni, ar lua parte foarte mulți oameni, iar cu reglementările din ce în ce mai greu de înțeles, lucrurile sunt dificil de pus la punct. Simona Halep a vorbit cu Toni Iuruc și au decis ca, pentru a fi siguri că vor avea nunta vusurilor lor, vor face evenimentul anul viitor”, a spus un apropiat al Simona Halep, scrie wowbiz.ro.

Simona Halep se pregăteşte să devină mamă: „Abia aștept ziua”

Simona Halep este cea mai iubită sportivă a momentului. Chiar dacă de-a lungul timpului a fost discretă cu viaţa sa personală, tenismena a făcut câteva dezvăluiri din intimitate şi a vorbit despre o posibilă sarcină. Recent, Simona Halep a răspuns curiozităţilor fanilor, care, bineînţeles, au vrut să ştie dacă sportiva se gândeşte să devină mamă.

Răspunsul jucătoarei de tenis nu a întârziat să apară, aceasta confirmând, cu fiecare ocazie, că îşi doreşte să devină mamă şi chiar se pregăteşte moral în acest sens. Mai mult decât atât, sportiva s-a declarat mereu o mare iubitore a copiilor, mai ales că are acasă o nepoţică superbă, care îi seamănă leit.

‘Îmi place să-mi petrec timpul cu copii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, dar, deocamdată, vreau să joc în continuare tenis, măcar câțiva ani de acum înainte”a spus Simona Halep, în urmă cu ceva timp.

 

Publicat: 15 Jun. 2020, 10:45 Vedete
Pe aceeași temă