Probleme în viața Simonei Halep: ”Sunt supărată și dezamăgită”

Publicat: 25 Jun. 2021, 13:01 Vedete
Probleme în viața Simonei Halep: ”Sunt supărată și dezamăgită”

Simona Halep a anunțat că nu va participa la această ediție a turneului de la Wimbledon. Motivul din cauza căruia nu va putea participa la acest turneu este accidentarea pe care a suferit-o în luna mai, sportiva nefiind complet recuperată. 

”Cu tristețe anunț că mă retrag de la acestă ediție a turneului de la Wimbledon din cauză că nu m-am putut recupera complet după accidentarea la gambă. 

Am dat totul pentru a putea juca la Wimbledon. Acum doi ani am trăit momente speciale aici. Eram entuziasmată și onorată să revin pe teren ca deținătoare a trofeului. Din păcate, corpul meu nu a cooperat. Trebuie să amân revenirea la Wimbledon pentru anul următor. Recunosc că sunt foarte dezamăgită din cauza acestei situații. Această perioadă a fost dificilă pentru mine. Să ratezi două turnee majore (n.r. Simona Halep a ratat și Roland Garros din cauza aceleiași accidentări) reprezintă o provocare atât din punct de vedere fizic, cât și mental.

Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar sper că această încercare mă va face mai puternică atât ca om, cât și ca sportiv. Mulțumesc tuturor celor de la Wimbledon pentru înțelegere și pentru susținere ”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

 

Sursa foto: Simona Halep Instagram 

Publicat: 25 Jun. 2021, 13:01 Vedete
Pe aceeași temă