Simona Halep, în clasamentul celor mai bine plătite sportive! Câți bani a încasat în ultimul an

Publicat: 19 Aug. 2020, 11:36 Vedete

Simona Halep este una dintre cele mai apreciate sportive din România. Susținută, iubită și apreciată de publicul larg, sportiva a reușit să își dezvolte frumos cariera și să câștige mulți bani în urma meciurilor câștigate.

Potrivit Cancan, Simona Halep se află în topul realizat de celebra revistă Forbes, clasându-se pe cel de-al patrulea loc la categoria celor mai bine plătite sportive. Astfel că, tenismena Simona Halep a câștigat între iunie 2019 și iunie 2020 suma de 10.9 milioane de dolari: 6.9 milioane sunt premiile, iar 4 milioane bani din contractele de sponsorizare.

În acest top se mai află pe primul loc Naomi Osaka, care a încasat în ultimul an 37.4 milioane de dolari – 3.4 milioane de dolari premii, 34 de milioane din contracte de sponsorizare.

Pe cel de-al doilea loc se află Serena Williams, încasând suma de 36 de milioane de doari, dintre care 4 milioane reprezintă premiile.

Pe locul trei o avem pe Ashleigh Barty, cu o încasare de 13.1 milioane de dolari.

În acest top se află pe locul cinci și Bianca Andreescu, care a încasat 8.9 milioane de dolari, 4.9 de milioane reprezentând banii câștigați din premii, iar 4 milioane de dolari fiind contracte de sponsorizare.

Simona Halep, despre cel mai dificil moment din viața sa

După finala de la Roland Garros 2017 unde a pierdut meciul cu Jelena Ostapenko, Simona Halep a suferit enorm. Din spusele sale, aproximativ trei luni a fost în depresie, însă a găsit puterea de a merge mai departe.

„Am avut și eu momente de cădere, iar cel mai greu moment din viața mea a fost în 2017, când am pierdut finala de la Roland Garros cu Jelena Ostapenko. Trebuie să recunosc că trei luni am fost în depresie. Mă trezeam noaptea plângând, dar n-am lipsit nicio zi de la antrenament”, a povestit Simona Halep.

„A fost cel mai mare eșec din cariera mea. Bine, finală de Grand Slam nu e eșec, dar faptul că am condus meciul și n-am reușit să-l inchei, a fost un eșec pentru mine. Darren mi-a spus că nu mulți sportivi reacționează așa la un eșec atât de mare. El mi-a zis că am puterea să merg mai departe și atunci am crezut și mai mult în mine”, a mai spus ea.

Publicat: 19 Aug. 2020, 11:36 Vedete
Pe aceeași temă