Iubita lui Liviu Varciu a vorbit despre al doilea copil: „Ne-ar placea sa fie baietel”

Publicat: 18 Jul. 2019, 15:14 News 3
Iubita lui Liviu Varciu a vorbit despre al doilea copil: „Ne-ar placea sa fie baietel”

Liviu Varciu si Anda Calin traiesc o frumoasa poveste de iubire iar impreuna au o frumoasa fetita.

Iubita lui Liviu Varciu a vorbit despre al doilea copil. Chiar daca au deja un copil, Liviu si Anda isi doresc enorm sa-si mareasca familia si mai vor un copil, eventual un baietel.

Iubita lui Liviu Varciu a vorbit despre al doilea copil

„Ne dorim extrem de mult un al doilea copil. Ne-ar plăcea să fie băiețel. Liviu își dorește nespus de tare un băiat. Lucrăm la acest lucru, dar când vrea Dumnezeu o să se întâmple” a spus Anda Calin, potrivit Cancan.

Anda a fost intrebata de un fan pe Instagram despre momentul despartirii de Liviu Varciu, iar aceasta i-a dat replica: „Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Noi ne trăim viaţa în linişte. Ne-am certat din nimic. Adică mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi”.

Anda Calin a spus tot adevarul despre relatia cu Liviu Varciu: „Eram foarte emotiva”

Liviu Varciu si Anda Calin au trecut prin multe suisuri si coborasuri, insa acum sunt linsititi. Liviu si Anda s-au despartit anul trecut, insa au decis sa lase deoparte toate problemele si in cele din urma s-au impacat.

„Am avut aşa emotii, acum mi-au mai trecut. Mă simt super. Cred că înca le am. Zicea Liviu inainte „Omule, am emotii, nu mai pot”. Eu am încercat sa-l îmbărbătez, să-i zic că e totul ok, dar şi eu am la fel de multe.

Cum a fost Liviu zilele astea… zicea Domne’, n-am mai cantat de mult, a fost o emoţie aparte. am fost agitaţi, ştiam că îşi doresc, ai vazut şi tu ce chimie au avut. l-am mai vazut. Ce să zic? Sunt mândră că e al meu” a spus Anda Calin, potrivit WOWbiz.

Publicat: 18 Jul. 2019, 15:14 News 3
Pe aceeași temă