Cristi Borcea este „rege” la Jilava. Ii umileste pe ceilalti detinuti si face „legea” cu ei

Publicat: 18 Jul. 2019, 11:18 News 3

In urma cu doar cateva luni Cristi Borcea a fost incarcerat in Jilava din cauza unui dosar care l-a "infundat".

Cristi Borcea este „rege” la Jilava. Milionarul este la cea de-a doua incarcerare, ceea ce n-a picat deloc bine pentru Valentina Pelinel, care a ramas acasa cu copiii.

Nu a fost usor in momentul incarcerarii lui Cristi Borcea, iar sursele din interior au spus cum s-a acomodat acesta acolo.

Cristi Borcea este „rege” la Jilava

Cristi Borcea, la spital! Fostului actionar i s-a facut rau dupa gratii

„Cristi Borcea a lucrat din greu, la Chiajna. Mă rog, nu se spetea cu sapa, dar a lucrat în rând cu ceilalți. E un tip foarte mișto, are umor și chiar te distrezi cu el. Dar, atunci când a început munca, era negru de supărare, mormăia că trebuia să fie acasă, nu să fie în câmp, la muncă” a spus unul dintre detinutii de la Jilava pentru WOWbiz, care a fost eliberat de cateva zile.

Fostul coleg de penitenciar a spus adevarul despre ce face Borcea zilnic acolo, spunand ca traieste ca un adevarat „rege” si ca e „campionul puscariei”.

„E mai ușor să muncești la penitenciar. Acum, de fapt, am înțeles că nici nu mai muncește, știe că nu are rost să se spetească. El, oricum, trăiește ca un rege acolo, nu are probleme, e super respectat de toată lumea. Când sunt meciuri, se uită la ele, se mai enervează când vede cum joacă Dinamo.

Dar, dacă nu e fotbal la TV, joacă table. Și, vă zic sincer, e campionul pușcăriei, rupe la table. Am jucat și eu cu el, m-a bătut, are un noroc și la zaruri de nu se poate explica” a mai spus aceeasi sursa.

„Valentina Pelinel îl vizitează tot timpul când are voie. Nu cred că a ratat Valentina vreo vizită. Îi aduce tot felul de delicatese, trabucuri… Cristi Borcea este un fericit, are moralul bun acum, mai ales că știe că nu va mai sta mult acum închis.

Iar după câte o partidă de table în care îi pune la colț, când le dă vreo umilință celor care mai joacă cu el, își aprinde câte un trabuc, și ironic, se oferă să le predea jocul…” a incheiat acesta.

Publicat: 18 Jul. 2019, 11:18 News 3
Pe aceeași temă