N-o sa crezi ce nota a luat fiica lui Madalin Ionescu la examenul de licenta. Cum a reactionat tatal ei

Publicat: 18 Jul. 2019, 09:44 News 3

Emotii mari pentru familia lui Madalin Ionescu care tocmai ce a asbolvit facultatea.

N-o sa crezi ce nota a luat fiica lui Madalin Ionescu. Stefania, fata cea mare a fostului prezentator din mariajul cu Mihaela Coserariu, a absolit facultatea cu o nota foarte buna, 9.83.

Atat Madalin, cat si Cristina Siscanu, care ii este ca o a doua mama pentru ea, sunt extrem de fericiti si tare mandri de ea, fiindca a absolvit cu brio.

N-o sa crezi ce nota a luat fiica lui Madalin Ionescu

N-o sa crezi ce nota a luat fiica lui Madalin Ionescu

„O sărbătorim pe Ștefania. A luat examenul de licență cu 9,83. Nu i-am cerut asta, dar ma bucur sincer. Sper sa fie la fel de inspirată și în alegerile pe care le va face în viață.

În acest moment se află pe un drum promițător. Are un job, urmează masterul și un noian de speranțe. Sunt cu totul alături de tine, Ștef ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, a spus Madalin Ionescu, potrivit Libertatea.

Ce spune Cristina Siscanu despre fosta sotie a lui Madalin Ionescu: „Mama copiilor lui nu s-a implicat deloc”

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu sunt casatoriti din 2011, iar impreuna au o fata, pe micuta Petra.  Formeaza o familie fericita, insa Cristina este suparata dintr-un anumit aspect.

Aceasta a facut o marturisire trista cu privire la fosta sotie a lui Madalin Ionescu, marturisind ca aceasta isi vede copiii extrem de rar, toata responsabilitatea cazand pe ea si Madalin.

Madalin Ionescu nu mai rezista si rupe tacerea: „De ce unii oameni sunt excesiv de prosti?”

„E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip.

Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu.

Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş” a spus Cristina Siscanu.

Publicat: 18 Jul. 2019, 09:44 News 3
Pe aceeași temă