Iulia Vantur, in mijlocul cutremurului din Bali: „O mie de ganduri mi-au trecut prin minte intr-o secunda”

Publicat: 17 Jul. 2019, 20:22 Vedete

Aflata in vacanta in Bali, vedeta noastra a avut parte de un moment infricosator.

Iulia Vantur, in mijlocul cutremurului din Bali. Fosta prezentatoare tv s-a speriat pentru cateva momente cand a fost trezita din somn in timpul unui cutremur de 5,7 grade pe Scara Richter.

In acest sens, partenera de viata a lui Salman Khan a vrut sa-si tina fanii la curent si a povestit pe pagina ei de Instagram cum s-a intamplat totul si cum a reactionat.

Iulia Vantur, in mijlocul cutremurului din Bali

Iulia Vantur satena
Iulia Vantur s-a facut bruneta! Cum arata vedeta cu par negru si scurt

„Am avut parte de o alarmă în zorii zilei. Bali, locul unde mă aflu în acest moment, a fost zdruncinat de un cutremur cu magnitudine de 5,7 grade. O mie de gânduri mi-au trecut prin minte într-o secundă, dar am decis să-mi păstrez calmul și să am încredere că totul se va termina cu bine.

Am simțit că nu mi se va întâmpla nimic și că răul va pleca la fel de repede cum a venit. Slavă Domnului că nimeni nu e rănit de data asta, totul a revenit la normal în câteva minute. Unoeri avem nevoie de un reminder că trebuie să trăim.

Așa că trăiește clipa. Mi-am văzut mai departe de planurile zilei, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar, sincer, azi mă simt mai vie ca oricând” a spus Iulia Vantur, potrivit Libertatea.

Publicat: 17 Jul. 2019, 20:22 Vedete
Pe aceeași temă