Insula iubirii sezonul 5, episodul 13. Denisa a avut o iesire nervoasa din cauza relatiei dintre Andi si Geanina

Publicat: 17 Jul. 2019, 19:01 News 3
Insula iubirii sezonul 5, episodul 13. Denisa a avut o iesire nervoasa din cauza relatiei dintre Andi si Geanina

La data de 15 iulie a avut loc al 13-lea episod al show-ului Insula Iubirii, unde au fost momente explozive.

Insula iubirii sezonul 5, episodul 13. Au fost moment frumoase atunci cand Minitelul a avut parte de o iesire in faimosul cartier Hua Hin, insa ceea ce s-a intamplat acolo a fost putin socant.

Denisa a profitat de moment pentru a-si descarca toate frustarile acumulate de oficializarea relatiei lui Andi cu Geanina. Au fost reprosuri aruncate la adresa celui pe care il considera vinovat pentru ca isi petrece timpul cu el, si nu cu Andi.

Insula iubirii sezonul 5, episodul 13

Insula iubirii sezonul 5, episodul 11

Mai mult, Denisa nu s-a oprit aici si l-a invitat pe Ionut la un date. Pe de alta parte, Andi i-a pregatit o surpriza Geaninei, aranjand o camera cu flori si lumanari doar pentru ei doi.

Dana s-a prefacut indragostita de Adrian si chiar a inceput sa-i ofere atentia si afectiunea pe care acesta le astepta de la Maria. Concurentul a crezut ca e cel mai norocos si ca a bifat doua ispite pe lista cuceririlor.

Denisa a primit imagini cu tentativele esuate ale lui Adrian de a-i atrage atentia Mariei si criticile aduse la adresa lui, presiunea la care a a fost supus din partea lui Costas si determinarea acestuia de a obtine confirmarea din partea ispitei.

„Nu cred ca intelege cat e de penibil, eu m-as simti prost in locul lui sa imi spuna asemenea lucruri persoana de care sunt eu indragostita” a spus femeia care i-a fost alaturi timp de cinci ani de zile.

Publicat: 17 Jul. 2019, 19:01 News 3
Pe aceeași temă