Diana Dumitrescu a recunoscut cat s-a ingrasat in timpul sarcinii: „Asa a fost sa fie la mine”

Publicat: 17 Jul. 2019, 19:45 Vedete

In mai putin de doua luni Diana Dumitrescu va deveni mama pentru prima oara si este extrem de entuziasmata.

Diana Dumitrescu a recunoscut cat s-a ingrasat in timpul sarcinii. Actrita asteapta cu mare nerabdare momentul in care va deveni mama pentru prima oara si se pregateste intens pentru asta.

Dupa cum era de asteptat, si corpul ei a avut parte de mici modificari, ca orice femeie insarcinata, acumuland pana acum 12 kilograme in plus, insa spera sa nu puna mai mult de 15 kilograme.

Diana Dumitrescu a recunoscut cat s-a ingrasat in timpul sarcinii

Diana Dumitrescu a recunoscut cat s-a ingrasat in timpul sarcinii

Insa nu se streseaza atat de mult din aceasta cauza, fiindca vrea sa se bucure de aceasta perioada minunata asa cum este ea si nici nu-si impune restrictii alimentare, mananca normal, trei mese pe zi, si totul este in regula, si nici nu va tine vreo dieta dupa ce copilul va veni pe lume.

„Nu m-am abținut de la mâncare. Am avut trei mese pe zi. Așa a fost să fie la mine. Acum urmează cele două luni, care din câte am înțeles de la toate mămicile care îmi sunt prietene, au spus că stai să vezi cum în două luni începi să te umfli.

Probabil până voi naște voi fi și eu mult mai mare decât sunt acum. Îmi doresc să nu iau mai mult de 15 kilograme. Până acum am luat 12 kilograme. Nu o să fiu drastică, chiar nu vreau să fiu drastică. Sper să am lapte ca să-mi pot alăpta copilul. Voi mânca sănătos și nu voi ține diete atât timp cât va fi nevoie pentru el și pentru sănătatea lui, apoi mă voi gândi la el.

O să mă gândesc la mine atunci când cred eu că este cazul.Emoțiile le-am avut de la începutul sarcinii și încă n-au trecut. Mai am de făcut cumpărături pentru bebeluș, încă mă pregătesc. Nu cred în superstiții. Astea erau într-o altă epocă, altă eră când se întâmpla lucruri rele, să le zic așa, în care nu știai la ce să te aștepți.

Trăim într-o lume foarte modernă și extrem de avansată medical. Ești monitorizată tot timpul și știi exact în ce etape este copilul” a spus Diana Dumitrescu pentru Viva!.

Publicat: 17 Jul. 2019, 19:45 Vedete
Pe aceeași temă