Andreea Marin, declaratii inedite despre divortul de Stefan Banica Jr: „Dupa ce ai luptat sa repari ce era de reparat…”

Publicat: 17 Jul. 2019, 17:12 Vedete

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au format un cuplu in urma cu multi ani, insa la un moment dat relatia n-a mai functionat.

Andreea Marin, declaratii inedite despre divortul de Stefan Banica Jr. Din pacate, casnicia lor nu a durat prea mult si in cele din urma au luat decizia de a divorta, pentru ca fiica lor Violeta sa creasca intr-un mediu linistit.

Andreea Marin, declaratii inedite despre divortul de Stefan Banica Jr

Andreea Marin, declaratii inedite despre divortul de Stefan Banica Jr

„Comunicăm mereu spre binele ei. E foarte important să fim pe aceeași lungime de undă. (…) Doi oameni pot fi buni, fiecare dintre ei, dar să nu găsească un numitor comun. La început te atrage celălalt, dar pe parcurs vezi că principiile de viață nu duc spre același orizont. După ce ai luptat să repari ce era de reparat, adică nu trebuie să renunți.

Nu poți să abandonezi vasul la primul val. (…) Doi oameni au ce căuta împreună atât timp cât construiesc împreună. Când nu mai au disponibilitatea să construiască fiecare să-și vadă de drumul lui. Se poate spune că este o dovadă de egoism care suferă după despărțirea părinților.

Da, copiilor nu are cum să le fie bine din prima, dar îi poate fi bine dacă înțelege și i se explică. Eu i-am spus copilului meu încă din momentul deciziei. Nu am căutat să ascund sau să mint. Avem șansa să fim fericiți acum. Fiecare pe drumul său și în același timp să creștem acest copil minunat” a spus Andreea Interviurile VIVA!.

Andreea Marin i-a pus interdictii fiicei sale, Violeta. De ce a decis acest lucru

„Zana” Andreea Marin a acordat un interviu pentru Viva in care a vorbit despre rolul de mamica si cum se intelege cu Violeta.  Andreea a recunoscut ca fiica ei ii seamana foarte mult si de aceea exista divergente intre ele.

„Amândouă suntem energie curată, firi care își revendică indepen-dența, care își încearcă mereu limitele imaginației și își susțin ideile în care cred cu încăpățânare, dar dragostea și încrederea dintre noi sunt mereu concluzia care arată că, și dincolo de controverse, mergem mână în mână mai departe.

Din contradicție se nasc ideile bune. Din dezbatere, claritatea. Din dreptul de a spune ce gândești, îndrăzneala de a clădi lucruri mari în viață. Așa că eu încurajez acest spirit combativ, dar nu susțin răsfățul exagerat, care duce la dezechilibru.

Cred, pur și simplu, în moderație și bun-simț, în armonie, asta îmi guvernează viața și asta încerc să îi arăt și fiicei mele, prin tot ce fac.” a spus aceasta, potrivit sursei citate.

Publicat: 17 Jul. 2019, 17:12 Vedete
Pe aceeași temă