Actorul Marius Bodochi si-a inselat partenera de viata. Acesta a marturisit cum s-a intamplat totul

Publicat: 19 iul. 2019, 09:24 Autor: Simona News 3

Din pacate, actorul a calcat stramb insa si-a asumat fapta si a vorbit deschis despre acest lucru.

Actorul Marius Bodochi si-a inselat partenera de viata. Actorul a fost invitat in emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, unde a facut marturisiri inedite.

Marius Bodochi a fost casatorit cu regretata actrita Melania Ursu, chiar daca aceasta era mai mare cu 13 ani decât el, insa iubirea a fost mai presus de varsta.

Actorul Marius Bodochi si-a inselat partenera de viata

Actorul Marius Bodochi si-a inselat partenera de viata.

„Era şocant ca un tânăr, aveam 22 de ani, să se îndrăgosteacă de o femeie cu 13 ani mai mare decât el. Noi nu am ţinut cont. Nu a fost prima dragoste, dar pe ea am iubit-o foarte mult. M-a atras felul de a fi. Melania Ursu era o femeie foarte interesantă.

S-a creat o legătură foarte frumoasă, nimic vulgar, între noi, treaba asta a venit peste vreo trei ani. Apoi ne-am căsătorit. Lumea teatrului comenta, ea avea un copil, soţul ei era un balerin cunoscut.

„Am inselat-o, dar nu cu sufletul”

A fost o relaţie absolut superbă. Eu nu am simţit diferenţa de vârstă. Am înşelat-o, dar nu cu sufletul. Cu înşelatul poate fi şi un fel de verificare. Dar da, s-a întâmplat. Femeile mi-au făcut curte. Cu înşelatul se întâmplă de multe ori. Ea a aflat. Nu mi-a reproşat că am înșelat-o.

Era foarte inteligentă. Îmi spunea vag. Cred că ea avea în minte că trebuie să mă lase să mă conving singur ce este bine să fac. Şi treaba asta mă făcea pe mine să mă simt vinovat fără să-mi reproşeze” a spus actorul Marius Bodochi, potrivit spynews.ro.

Publicat: 19 iul. 2019, 09:24 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă