Ultima oră! Un avion cu 107 pasageri s-a prăbușit

Publicat: 22 May. 2020, 14:46 Arhiva

Un incident terifiant a avut loc astăzi. Un avion cu 107 pasageri s-a prăbușit în Pakistan, în zona rezidențială a orașului Karachi, foarte aproape de aeroport.

Potrivit Digi24, aeronava Airbus A320, care decolase din Lahore și mergea spre Aeroportul Jinnah din Karachi s-a prăbușit. 99 de persoane și 8 membri ai echipajului se aflau la bordul avionului. Pe Twitter au fost făcute publice imagini după accident. Mai multe locuințe au daune. Au trecut câteva zile de când au fost reluate zborurile din Pakistan. Nu se știe exact dacă persoanele aflate la bordul navei au supraviețuit sau nu. De asemenea, nu se cunosc încă alte date.

„Avionul s-a prăbușit în Karachi. Încercăm să confirmăm numărul de pasageri aflați la bord, dar inițial s-a spus că este vorba de 99 de pasageri și opt membri ai echipajului”, a declarat Abdul Sattar Khokhar, purtătorul de cuvânt.

Un alt videoclip de la fața locului. Fumul este dens și gros.

Un elicopter s-a prăbușit lângă Moscova. Niciun pasager nu a supraviețuit

O tragedie a avut loc foarte aproape de Moscova. Un elicopter s-a prăbușit, iar persoanele care se aflau la bord nu au supraviețuit.

Aeronava, care aparținea armatei ruse, s-a prăbușit foarte aproape de Moscova. Membrii echipajului MI-8 nu au supraviețuit, potrivit Mediafax. Ministerul rus al Apărării a transmis un mesaj important, după ce a avut loc tragedia. La bordul aeronavei nu se afla muniție. Agențiile de știri din Rusia au transmis că doar trei persoane s-ar fi aflat la bord. Elicopterul ar fi avut probleme tehnice și s-a prăbușit.

”Un elicopter Mi-8 al forţelor aeriene care efectua un zbor de antrenament s-a prăbuşit într-o zonă izolată, aflată la 20 de kilometri de localitatea Klin, din regiunea Moscovei, în jurul orei 20.00. Echipajul a murit în urma rănilor suferite”, a transmis oficialul.

În Rusia, până în acest moment, există 290.678 de cazuri de infectare cu coronavirus și 2722 de decese. În ultimele zile au murit 74 de oameni din cauza virusului.

Publicat: 22 May. 2020, 14:46 Arhiva
Pe aceeași temă