O femeie si-a aratat posteriorul si a facut twerking in avion, sub privire amuzate ale pasagerilor VIDEO

Publicat: 10 Apr. 2019, 15:49 Life

Pasagera si-a iesit din minti atunci cand a fost rugata sa-si inchida telefonul, pentru ca avionul urma sa decoleze.

Femeia urma sa calatoreasca cu compania aeriana SPIRIT Airlines si din cate au spus ceilalti pasageri, era sub influenta alcoolului. Aceasta si-a pierdut cumpatul atunci cand o stewardesa a cerut pasagerilor sa-si inchida telefoanele pe durata zborului dintre Orlando si Newark.

Imaginile arata cum femeia vorbeste cu o insotitoare de zbor, aceasta din urma rugand-o sa stea la locul ei. La cateva secunde dupa s-a ridicat si s-a dus sa-si ia lucrurile din spatiul de deasupra capului.

O femeie si-a aratat posteriorul si a facut twerking in avion

O femeie si-a aratat posteriorul si a facut twerking in avion

In timp ce facea asta, a observat ca ceilalti pasageri o filmau, iar asta a incurajat-o ca sa spuna tot ce avea pe suflet, izbucnind intr-o rafala isterica.

„Inregistrati ce naibii vreti, luati de aici” iar in acel moment s-a intors cu spatele, si-a ridicat fusta si a inceput sa faca twerking, oferind o priveliste halucinanta pasagerilor.

Oamenii au inceput s-o aclame dar si sa rada, iar unul dintre ei a strigat: „Esti atat de penibila, ador asta”. Femeia a reactionat instant si a spus: „Da! Atunci hai si lupta-te cu mine, c***a. Fa ceva, fa ceva. Sau stai acolo, fiindca esti un fricos” a spus pasagera, potrivit The Sun.

Si-a luat lucrurile iar apoi a trecut printre pasageri, strigand: „Nu esti mama mea. Mama mea face mai multi bani ca tine”. Un insotitor de zbor a rugat-o sa vina la usa avionului si a escortat-o afara, in timp ce pasagerii aplaudau.

Publicat: 10 Apr. 2019, 15:49 Life
Pe aceeași temă