De ce nu are iubit Ana Baniciu: „Eu am cam gresit cu barbatii din viata mea”

Publicat: 10 apr. 2019, 14:52 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Fosta concurenta la Asia Express care i-a suflat premiul cel mare lui Liviu Varciu are probleme in dragoste. Aceasta nu a reusit sa isi mentina iubitii.

De ce nu are iubit Ana Baniciu? Vedeta a marturisit ca a facut mereu aceleasi greseli in timpul relatiilor sale. Ana Baniciu a incercat sa schimbe mereu barbatii de langa ea. Ulterior, dupa ce a ramas singura tot timpul, si-a dat seama ca a gresit.

Ana Baniciu a marturisit pentru alistmagazine.ro ca stie ca a gresit. E constienta ca nu are iubit din cauza faptului ca incearca sa schimbe mereu partenerul de langa ea. Cu toate astea, face eforturi sa se schimbe pe ea si, in tot acest timp, isi asteapta sufletul pereche.

De ce nu are iubit Ana Baniciu

  • „Pentru că eu sunt de părere că norocul în dragoste ți-l mai faci și cu mâna ta și eu am cam greșit… Am vrut eu mereu să schimb bărbații. Mi-am dat seama că nici nu trebuie să încerci să faci asta, că e o greșeală foarte mare să schimbi un om și că trebuie, efectiv, să conviețuiești așa sau, dacă nu, să te duci pe drumul tău. Și asta am tot făcut, dar aștept să apară și pe drumul meu bărbatul ăla ideal…”, a declarat Ana Baniciu.

Ana Baniciu si prima ei iubire

Cum era si normal, vedeta s-a indragostit prima oara in liceu. Aceasta a marturisit ca a fost o poveste frumoasa, dar cei doi nu au fost impreuna. De ce? Pentru ca Ana Baniciu l-a placut 4 ani, el deloc… 🙁

  • „Măi, eu m-am îndrăgostit în liceu, nu m-a plăcut niciunul. M-am îndrăgostit de un singur băiat, am ținut la același băiat tot liceul, dar el n-a vrut cu mine. Pe atunci nu eram chiar atât de fun. Glumesc!… Nu, eram mai piți, așa… Și probabil că s-a uitat și el și a zis „Pot mai mult”… Și probabil că putea. Dar pe primul bărbat de care m-am îndrăgostit cu adevărat l-am cunoscut când aveam 20 de ani. Târziu! Adică a fost primul om care a reușit să mă facă să simt ceva mai puternic”, a mai spus Ana Baniciu.
Publicat: 10 apr. 2019, 14:52 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă