O femeie din Taiwan avea 4 albine vii, in ochi! Se hraneau cu lacrimile ei. E primul caz din lume. Incredibil!

Publicat: 10 apr. 2019, 14:14 Autor: D. C. Life
O femeie din Taiwan avea 4 albine vii, in ochi! Se hraneau cu lacrimile ei. E primul caz din lume. Incredibil!

4 albine dintr-o specie ceva mai neobisnuita se hraneau cu lacrimile femeii si "locuiau" sub pleoapa ei. Daca si-ar fi atins ochiul ar fi ramas fara vedere.

O femeie din Taiwan avea 4 albine vii in ochi! Se hraneau cu lacrimile ei. O femeie de 29 de ani din Taiwan a ajuns la medic dupa ce a crezut ca are o infectie la ochi, dar ceea ce a descoperit oftalmologul l-a socat.

Medicul i-a spus femeii ca are patru albine vii in ochi care se hanresc cu lacrimile ei. Ceea ce este diferit la aceste albine este faptul ca sunt o specie aparte. Această specie se numește Halictidae. Albinele din această specie sunt atrase de sarea din transpirație sau din lacrimi în acest caz.

Tocmai de aceea englezii le spun, colocvial, „sweat bees”, ele sunt raspandite in intreaga lume si nu sunt la fel de agresive ca albinele normale. Ele nu inteapa decat daca sunt atinse. Sunt de obicei confundate cu viespile sau muștele. Medicul s-a grabit sa-i scoata albinele de acolo si sa o anunte ca este primul caz din lume care a fost diagnosticat cu asa ceva.

O femeie din Taiwan avea 4 albine vii in ochi

Marea sansa a femeii a fost ca nu si-a atins ochiul si nu s-a scarpinat astfel incat ochiul nu a fost lezat si vederea ei a ramas intacta. Femeia a povestit că îngrijea mormântul unei rude decedate și tăia buruieni atunci când a simțit că i-a intrat ceva în ochi.

A crezut că este pământ, s-a clătit cu apă și a mers la culcare. Peste noapte însă, ochiul s-a umflat și a început să simtă o durere ascuțită sub pleoapă.

La televiziunea taiwaneza a aparut deja si o prima fotografie cu albinele in timp ce erau extrase din ochiul tinerei iar aceasta imagine este de-a dreptul incredibila. Fotografia a fost intens distribuita pe Twitter si toata lumea se chinuie sa inteleaga cum de albinele nu au fost vizibile pentru femeia care le „gazduia”.

Publicat: 10 apr. 2019, 14:14 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă