Lovitura puternica pentru Kanal D! Probleme pentru Andreea Mantea si Puterea Dragostei! Emisiunea cu cupluri si scandal a fost sanctionata dur!

Publicat: 10 Apr. 2019, 13:03 News 3

Andreea Mantea face cu greu fata emisiunii-scandal in care concurentii se injura si sunt extrem de violenti fizic. CNA-ul a decis sa sanctioneze emisiunea.

Lovitura pentru Kanal D! Probleme pentru Andreea Mantea si Puterea Dragostei! Emisiunea „Puterea dragostei” de la Kanal D a primit o somație publică pentru emisiunea „Puterea dragostei”, prezentată de Andreea Mantea, pentru edițiile din 28, 29 și 30 martie.

Show-ul pe care il fac concurentii in emisiunea Andreei Mantea este unul care le-a atras atentia membrilor CNA. Scandalul, jignirile si situatiile penibile in care se pun concurentii au ajuns sa fie subiect de discutie in Consiliul National al Audiovizualului.

In sedinta de ieri s-au analizat mai multe plangeri facute de telespectatorii care nu mai suportau emisiunea-mahala si modul in care concurentii se poarta si vorbesc. In mod oficial reclamatiile vizau patru editii ale „Puterea dragostei” in care se promovau violenta, limbajul extrem de vulgar si comportamentul indecent.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Apr. 2019, 13:03 News 3
Pe aceeași temă