Lovitura puternica pentru Kanal D! Probleme pentru Andreea Mantea si Puterea Dragostei! Emisiunea cu cupluri si scandal a fost sanctionata dur!

Publicat: 10 apr. 2019, 13:03 Autor: D. C. News 3

Andreea Mantea face cu greu fata emisiunii-scandal in care concurentii se injura si sunt extrem de violenti fizic. CNA-ul a decis sa sanctioneze emisiunea.

Lovitura pentru Kanal D! Probleme pentru Andreea Mantea si Puterea Dragostei! Emisiunea „Puterea dragostei” de la Kanal D a primit o somație publică pentru emisiunea „Puterea dragostei”, prezentată de Andreea Mantea, pentru edițiile din 28, 29 și 30 martie.

Show-ul pe care il fac concurentii in emisiunea Andreei Mantea este unul care le-a atras atentia membrilor CNA. Scandalul, jignirile si situatiile penibile in care se pun concurentii au ajuns sa fie subiect de discutie in Consiliul National al Audiovizualului.

In sedinta de ieri s-au analizat mai multe plangeri facute de telespectatorii care nu mai suportau emisiunea-mahala si modul in care concurentii se poarta si vorbesc. In mod oficial reclamatiile vizau patru editii ale „Puterea dragostei” in care se promovau violenta, limbajul extrem de vulgar si comportamentul indecent.

Lovitura pentru Kanal D! Probleme pentru Andreea Mantea si Puterea Dragostei!

Forul a vizionat momentele și a decis să dea o somație, considerând că abaterile nu sunt foarte grave. Momentele violente au fost aplanate de prezentatoare, iar limbajul vulgar a fost „cenzurat”, așa cum spune legea.

„Tocmai pentru că sunt departe de ce se întâmplă la alte emisiuni de genul aceasta, n-aș vrea să ajungă să copieze „modelul de succes”. De aceea, o să propun o somație”, a explicat Radu Herjeu, membru CNA, la propunerea sancțiunii.

Reprezentatul Kanal D a incercat sa-i imbuneze pe membrii CNA cu o explicatie destul de „subtire”: „Ce pot să vă spun este că dragostea și gelozia nasc pasiuni foarte mari. Este un program de 18 ore pe săptămână. Ați văzut niște selecții dintr-o lună de zile, dintr-un program pe care noi îl difuzăm 18 ore pe săptămână. Atunci când se încing spiritele foarte tare, Andreea Mantea, după cum ați observat, intervine. Cuvintele care sunt nepotrivite, sunt acoperite” a declarat Catalin Balean.

Publicat: 10 apr. 2019, 13:03 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă