E cutremur in FERMA! Catalin Zmarandescu distruge toti concurentii! „Pe Morosanu il terorizez! Pastrama are doar 33 in brat! Brigitte e cu gura mare” VIDEO

Publicat: 10 Apr. 2019, 10:41 News 3

Se zguduie pamantul sub FERMA si toata linistea dintre concurenti se va da peste cap.

Catalin Zmarandescu vine sa-i terorizeze pe Morosanu si pe Pastrama.

Catalin Zmarandescu distruge concurentii din FERMA! „Pe Morosanu il terorizez!” Pro TV-ul arunca bomba atomica in FERMA si incepand din aceasta seara Catalin Zmarandescu zguduie din temelii FERMA si pe toti concurentii din competitie.

Pentru ca era prea liniste in ferma din munti si deja taberele erau impartite si ierarhiile stabilite, producatorii emisiunii s-au gandit sa dea putin peste cap tot ceea ce se intampla acum in FERMA. Catalin Zmarandescu, unul dintre cei mai puternici si renumiti luptatori de MMA intra in FERMA si distrug din temelii linistea pe care ceilalti concurenti si-au aranjat-o.

Inainte sa intre in concurs Zmarandescu a mers la Maruta in emisiune acolo unde a explicat ce planuri are si efectiv i-a distrus pe toti concurentii. Se vede clar ca el este noul lider al fermei si ca mai mult ca sigur inca din primul moment el va face legea acolo.

Povestea de viata a lui Zmarandescu este una foarte cunoscuta, dar pe scurt ce a facut in ultimii ani i-a spus chiar el lui Maruta: „Ne-am mutat in Anglia de 11 ani, dar acum am revenit in tara. Ne-am mutat la Targoviste unde ne-am deschis o academie de arte martiale si totul e perfect. Am o micuta de 10 luni care ma alearga zi de zi, Matilda Victoria, asa ca e usor sa ma mentin in forma.”

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Apr. 2019, 10:41 News 3
Pe aceeași temă