VIDEO! Bianca Rus a slabit 40 de kilograme! Si-a facut o operatie de micsorare a stomacului si acum este de nerecunoscut! Fostul sot o face praf!

Publicat: 07 Mar. 2019, 10:59 News 3

Bianca Rus nu se mai opreste din slabit iar dupa divortul de sotul ei, Giani, acum a ajuns sa arate incredibil de sexy.

Bianca Rus a slabit 40 de kilograme! Si-a micsorat stomacul. A trecut doar un an de când Bianca și-a micșorat stomacul, iar viața vedetei a pornit pe un cu totul alt drum din punct de vedere al alimentației. Vedeta recunoaște că privește cu mândrie în oglindă după un astfel de succes. Tonusul este altul, nu îi mai place să mânânce așa cum se întâmpla cu mai mult timp în urmă, a renunțat chiar și la platformele de 50 de centimetri. Totusi schimbarea de look nu a reusit sa o scape si de scandalurile cu fostul sot cu care este in continuare in proces de divort.

„Deja toata lumea stie cum am slabit, mi-am facut o operatie de micsorare a stomacului, din motive de sanatate, pentru aspectul fizic, am trecut prin niste transformari. Am slabit aproximativ 40 de kilograme. A fost o trecere foarte brusca dar nu am avut de suferit estetic.

 Bianca Rus a slabit 40 de kilograme! Si-a micsorat stomacul

Acum adopt un stil de viata sanatos, incerc sa merg pe un regim echilibrat si sa ma mentin. Fructe, legume, putina carne si incerc sa evit carbohidratii si mananc cantitati foarte mici.” a declarat Bianca Rus pentru Antena 1.

Fostul sot cu care Bianca Rus este in continuare in proces de divort nu s-a lasat pacalit de declaratiile ei si a desfiintat-o in tot ceea ce a spus in interviul pentru Antena 1: „Si dupa operatie ea in continuare avea pofte. Aveam o cofetarie jos la parter si ea mai tot intra pe acolo desi nu avea voie.

Nu stie sa faca nimic de mancare, nici apa la caine nu-i pune, crede-ma. Fosta soacra ne-a luat aragazu din casa. N-are gusturi deloc, poarta tot felul de gablonturi, de kitsch-uri. I-am cumparat cam tot ce a vrut, haine, cadouri, tot. In Dubai daca nu-i cumparam ceva cand am fost in luna de miere, imi strica vacanta! Am cheltuit 10.000 de euro cu ea.”

Publicat: 07 Mar. 2019, 10:59 News 3
Pe aceeași temă