Andreea Balan, primele declaratii dupa stopul cardiac: „Am fost inconstienta 20 de ore”

Publicat: 06 Mar. 2019, 20:39 Vedete

Dupa ce o tara intreaga a stat cu sufletul la gura, Andreea Balan si-a revenit si a vorbit pentru prima oara dupa operatie.

Echipa Acces Direct a putut sa ia legatura cu Andreea iar artista a vorit in direct, spunand exact ce s-a intamplat cu ea, cum se simte si multumind echipei clinicii Sanador pentru ca i-a salvat viata.

Andreea este extrem de recunoscatoare intregului personal al clinicii private, considerand ca s-au luat cele mai bune decizii pentru ea, iar daca era in alta parte posibil ca acum sa nu fi fost in viata.

Andreea Balan, primele declaratii dupa stopul cardiac

Andreea Balan, primele declaratii dupa stopul cardiac

„Abia de astazi sunt bine, si abia de astazi mi-am strans fetita in brate si intra-adevar am trecut prin focuri periculoase. Ceea ce am avut se numeste embolie cu lichid amiotic care poate surveni si la nastere naturala, si la cezariana.

Adica nu are legatura doar cezariana si aceasta embolie pur si simplu iti provoaca edem pulmonar, soc cardiac, adica lichidul amiotic din placenta intra in sange.

Nu exista cauza ‘de ce’, se poate intampla si inainte sa nasti. La mine s-a intamplat dupa ce au scos copilul, atunci s-a produs o cascada foarte greu de oprit si imediat doctorii de aici au luat decizia cea mai potrivita, deciziile cele mai bune.

Au intrat foarte multi in sala, au facut echipa si m-au salvat. Poate daca nu eram aici si eram in alta parte poate nu mai eram, nu stiu. Multumesc Sanador pentru ca mi-au salvat viata” a spus Andreea Balan potrivit a1.ro.

Intrebata daca a apucat sa-si vada fetita imediat dupa operatie, aceasta a spus ca da, chiar a si pupat-o, insa nu isi aminteste exact, stie doar ce i-au spus medicii.

„Mi-au pus-o la obraz, am pupat-o, dar dupa aceea mi-am pierdut constiinta si m-au intubat instant pentru ca am facut stop cardiac…Am fost inconstienta 20 de ore” a mai spus Andreea, potrivit sursei citate.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Mar. 2019, 20:39 Vedete
Pe aceeași temă