Bianca Dragusanu este plina de vanatai! Sa fie de vina Alex Bodi, de care s-a despartit recent?

Publicat: 13 Mar. 2019, 11:04 News 3

Cea mai recenta poza cu Bianca Dragusanu a ridicat multe semne de intrebare, ingrijorandu-si fanii.

Bianca Dragusanu a trezit suspiciuni odata cu postarea unei poze pe profilul ei de Instagram, in care se vedea cum aceasta avea o vanataie destul de mare pe bratul drept.

Fanii au sarit cu intrebarile si au ajuns la concluzia ca cel care i-a cauzat aceste vanatai este nimeni altul decat Alex Bodi, fostul ei iubit. De asemenea, fanii cred ca acesta a fost motivul pentru care cei doi s-au despartit, si anume violenta manifestata de barbat.

Bianca Dragusanu este plina de vanatai

Bianca Dragusanu este plina de vanatai

In poza respectiva Bianca poate fi vazuta intr-o rochie mov eleganta, pe un singur umar si fara maneci, unde se poate vedea cu ochiul liber vanataia care a starnit preocupare.

„Cine a urmărit conturile de socializare îşi putea da seama uşor că ei nu au mai avut aceleaşi activităţi. Ea a fost mai mult la Bucureşti, iar el la Mediaş, unde a avut treabă. De data aceasta separarea pare să fie definitivă.

Au terminat-o de tot. El a şi plecat la Paris cu altcineva, aşa ca să fie treaba-treabă. Bianca a fost înşelată de mai multe ori. Ea nu poate trece peste principiile ei, aşa că nu are cum să ierte ce s-a petrecut.

S-a întâmplat fix ce se vede pe corpul ei. Probabil că el va încerca să nege că a fost violent” au spus prietenele Biancai Dragusanu pentru Click!, conform Libertatea.

Se pare ca despartirea este definitiva de data aceasta si ca nu mai este urma de impacare. Bianca si Alex au avut cateva suisuri si coborasuri, insa flacara iubirii pare ca s-a stins.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Mar. 2019, 11:04 News 3
Pe aceeași temă