Un crucifix urias a aparut in apele unui lac! Credinciosii au venit cu miile sa vada minunea VIDEO

Publicat: 12 mart. 2019, 19:42 Autor: madalina m. Viral

Statuia uriasa a lui Iisus Hristos rastignit pe cruce, de dimensiuni considerabile, a devenit vizibila, in apele unui lac.

Un crucifix urias a aparut in apele unui lac. Pentru ca Lacul Michigan, din Statele Unite ale Americii, a inghetat complet, acel crucifix urias a inceput sa fie din nou vizibil. Este pentru prima oara in ultimii patru ani de zile cand statueta se poate vedea foarte clar in apele inghetate.

Acest crucifix urias are si o poveste cat se poate de impresionanta. Cu o dimensiune de 3,35 metri a fost aruncat acolo in anul 1956, im memoria unui scufundator care isi pierduse viata. Oamenii au venit in prezent sa vada cu ochii lor minunea. Pana acum, lacul a fost vizitat de peste 1400 de pelerini.

Totodata, in anul 1986, statuia a fost vazuta de catre locuitorii din zona pentru prima oara, atunci cand lacul a inghetat complet, si se putea vedea fundul apei. Insa, povestea statuetei este una iesita din comun. A fost comandata de catre parintii unui adolescent de 15 ani care decedase la o ferma din zona.

Un crucifix urias a aparut in apele unui lac VIDEO

Un crucifix urias a aparut in apele unui lac

Pentru ca au vrut sa ii onoreze amintirea fiului lor, oamenii al caror nume a ramas si acum un mister au comandat acel crucifix urias din Italia, de unde proveneau. Pe drum, statueta a suferit anumite defectiuni, asa ca parintii au refuzat sa o depuna la mormantul fiului lor. In schimb, scafandrii din localitate care stiau despre tragedia lor si s-au oferit sa o cumpere.

Au platit suma de 50 de dolari pentru acest crucifix urias, si in anul 1956, a ajuns pe fundul Lacului Michigan. Au facut acest lucru in memoria tuturor scafandrilor care si-au pierdut viata in apele lacului.

In urma cu cateva zile, in sambata din weekendul trecut, crucifixul gigantic si-a facut iarasi aparitia. Locuitorii din zona s-au ingramadit cu miile sa vada cu ochii lor minunea. S-a estimat ca au venit 1,200 de vizitatori in doar o singura zi pentru a observa statueta cu Iisus Hristos si pentru a face poze si filmulete.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 12 mart. 2019, 19:42 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă