Bianca Dragusanu a implinit 37 de ani si a vorbit despre motivul despartirii de Alex Bodi chiar la ziua ei! Alex Bodi recunoaste: „Eu am gresit-o putin in niste chestii, intelegi?” VIDEO

Publicat: 08 Mar. 2019, 12:51 News 3

Se pare ca lucrurile intre ei doi nu ar fi functionat dupa ce Bianca ar fi aflat de cateva infidelitati ale lui Alex peste care nu a mai putut trece.

Bianca Dragusanu a vorbit despre motivul despartirii de Alex Bodi chiar la ziua ei!  Bianca si Alex Bodi au fost impreuna timp de 6 luni iar de aproape 2 luni de zile au decis sa-si mai dea o sansa dupa ce au trecut printr-o prima despartire.

Se pare ca nu a functionat nici de data asta iar acum relatia lor chiar pare ca a ajuns la final. Formau unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la noi si despartirea lor a facut rapid deliciul presei tabloide. Blondina este din nou o femeie singură, după ce, zilele trecute, i-ar fi spus definitiv ”adio” bărbatului în brațele căruia a crezut că și-a găsit fericirea, în urma despărțirilor succesive de Victor Slav și Tristan Tate.

 

Intr-un interviu pentru Antena 1, Bianca Dragusanu a vorbit despre implinirile din viata ei: „Ma simt cel mai bine din viata mea. Am tot ce mi-am dorit vreodata. Fiica mea e acasa cu mama, mi-a cantat la multi ani de acum 3 zile. Nu stiu daca o sa ma recasatoresc, o sa va surprind si cred ca o sa ma surprind si pe mine. Acum sunt singura si mi-e foarte bine asa. Am ramas prietena cu Bodi.”

Continuarea articolului »

Publicat: 08 Mar. 2019, 12:51 News 3
Pe aceeași temă