Gabriela Cristea este in pericol! Poate sa aiba soarta Andreei Balan

Publicat: 08 mart. 2019, 16:09 Autor: Simona News 3

Prezentatoarea TV mai are foarte putin pana va naste pentru a doua oara insa este extrem de ingrijorata.

Gabriela Cristea a fost invitata in cadrul emisiunii Xtra Night Show, unde a discutat despre sarcina si despre temerea pe care o are vis-a-vis de nastere.

Din pacate, Gabriela Cristea a fost avertizata de medic si trebuie sa faca mai multe controale decat in mod normal, fiind are o trombofilie, prin urmare nu poate sa nasca natural.

Gabriela Cristea este in pericol!

Gabriela Cristea este in pericol

De asemenea, nu este exclus sa prezinte riscuri in timpul nasterii, si vazand ce a patit Andreea Balan, acum este foarte speriata, insa are speranta ca totul va decurge asa cum trebuie.

„Eu am un profil care se apropie mai degrabă de ce i s-a întâmplat Andreei. Am un an și cinci luni distanță între cele două operații de cezariană. De aceea merg destul de des la medic. Andreea a trecut cu greu și o felicit!

În cazul meu, apropos de ce spunea Andreea, am fost avertizată încă de la prima vizită la medic ținând cont de mai mulți factori. Eu am 44 de ani și nu trebuie să uit acest aspect. Eu am o trombofilie și am avut recomandarea medicului să fac cezariană.

Nu voiam să nasc natural la prima naștere, dar am avut recomandarea medicului să nu fac asta. Sunt extrem de monitorizată, deoarece urmează să nasc în doar câteva zile” a spus Gabriela Cristea, potrivit evz.ro.

Publicat: 08 mart. 2019, 16:09 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă