Iuliana Luciu s-a operat de apendicita. Vedeta a fost la un pas de moarte: ‘Faceam peritonita’ VIDEO

Publicat: 13 mart. 2019, 14:25 Autor: D. C. News 3

Vedeta Antena 1, care a concurat recent la Asia Express alaturi de Margherita de la Clejani, a marturisit ca a fost la un pas de moarte in luna februarie 2019.

Iuliana Luciu s-a operat de apendicita in luna februarie. Vedeta a marturisit, la Antena 1, ca s-a simtit rau. A avut dureri cumplite si si-a sunat o buna prietena. Aceasta a venit de urgenta la ea acasa si si-a dat seama ca Iuliana Luciu este in stare grava.

A sunat la ambulanta si vedeta a ajuns de urgenta la spital. Iuliana Luciu a fost pusa pe perfuzii imediat, imagine pe care chiar vedeta a publicat-o in mediul online. Din fericire, Iuliana Luciu a evitat peritonita cu cateva ore. Vedeta a fost operata la paroscop si acum este in afara oricarui pericol.

Iuliana Luciu s-a operat de apendicita VIDEO

  • „Am o mica operatie de apendicita, nimic grav. Am facut-o la batranete. Norocul meu a fost ca nu mi s-a intamplat asta in Asia Express. Nu vreau sa ma gandesc, era tragic! Am avut noroc, m-au apucat durerile acasa. Prietena mea a venit imediat, sta aproape de mine. A chemat ea salvarea pentru mine. A fost cumplit, dar sunt bine. Am fost operata luna trecuta, la paroscopic. Daca ajungeam mai tarziu, ajungeam cu peritonita. Nu ma sperie o operatie de apendicita. Am ajuns acasa dupa operatie si am facut curat. Te taie putin la paroscop, semnele sunt mici”, a marturisit Iuliana Luciu la XNS.
Publicat: 13 mart. 2019, 14:25 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă