Willmark a ajuns de urgență la spital! De ce l-au operat medicii!

Publicat: 09 iun. 2021, 10:34 Autor: Dora Bazavan Vedete

Nici bine nu a împlinit 44 de ani că s-a lăsat cu peripeții...pe patul de spital!

Willmark a petrecut ce a petrecut și apoi s-a simțit rău. Și-a dat seama că este ceva în neregulă și a fugit la spital! Surpriza a fost atunci când a aflat că este vorba despre o apendicită și a fost nevoit să fie internat de urgență. Vedeta se simte bine acum și se recuperează acasă.

„Am dat de o apendicită. Pregăteam spectacolele de vară,  eram la repetiții cu echipa și am început să mă simt rău. E drept, cu o zi înainte a fost ziua mea și am mâncat copios. Nu prea m-am simțit bine după. Am avut o noapte destul de ciudată, dureri în zona inghinală și am zis că asta e de doctor deja. Ajuns la spital, medicul m-a trimis direct în sala de operații. Aveam apendicită și riscam să dau în peritonită”, i-a povestit Willmark lui Cristi Brancu, în emisiunea prezentată de acesta la Prima TV.

Din fericire, experiența a fost una pozitivă iar Willmark zâmbește acum și face haz de necaz. „Operația a reușit, pacientul trăiește. Să dai de apendicită la vârsta asta mi se pare ciudat. Acum sunt în recuperare, am o dietă sănătoasă, nu exagerez cu mâncarea”, a mai completat el în cadrul emisiunii.

De altfel, Willmark a ținut să își asigure toți fanii că intervenția chirurgicală a fost în regulă și că abia așteaptă să plece la mare, pe litoralul românesc, după ce va fi în formă și se va recupera, căci are mai multe proiecte acolo, în perioada verii.

„Vă mulțumesc tutor pentru mesajele voastre de “La mulți ani!” În mod normal îmi ia câteva zile să răspund la ele, iată că de data asta nu mi-a fost posibil. Am fost internat de urgență,  pentru o intervenție chirurgicală care s-a finalizat cu succes! Acum sunt acasă și sunt bine! Vreau să-i mulțumesc prietenului meu, Dr.-ul Cezar Moculescu și Dr.-ul Bogdan Socea, pentru operația reușită, și nu numai!!!! De asemenea, spitalului  Sf. Pantelimon pentru că mi-au făcut suferința mai ușoară. Vă pup pe toți și ne vedem curând pe scenă!”, a scris Willmark pe paginile lui de pe rețelele de socializare.

 

 

 

 

 

Publicat: 09 iun. 2021, 10:34 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă