Asia Express. Iuliana Luciu, plina de bube de la un vaccin. Margherita, incantata de India VIDEO

Publicat: 12 feb. 2019, 14:43 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Cele doua vedete care nu par sa aiba vreo legatura stransa au concurat impreuna in al doilea sezon al emisiunii, in India.

Asia Express. Iuliana Luciu, plina de bube de la un vaccin. Sora Nicoletei Luciu si fosta asistenta a Simonei Gherghe la Acces Direct a avut probleme. Din cauza unui vaccin facut pentru a se asigura ca nu se imbolnaveste in India, s-a umplut de bube.

Iuliana Luciu a marturisit ca a facut o reactie alergica la unul din vaccinurile facute inainte de a ajunge in India. Din nefericire pentru ea, experienta Asia Express sezonul 2 nu a fost una buna.

Asia Express. Iuliana Luciu, plina de bube VIDEO


„Îmi doream foarte tare acest proiect. Am avut o reacție alergică de la unul dintre vaccinurile pe care le-am făcut, m-am umplut de coșuri pe toată fața. Fiind o țară atât de murdară, nu găseam apă, nimic. Așa bărbați urâți nu am văzut niciodată. Am zis că îmi găsesc și eu jumătatea, dar n-am găsit nici un bărbat frumos. Erau reticenți când vedeau două fete singure, rata violului era foarte crescută, așa ne-au spus localnicii”, a spus Iuliana Luciu, la Xtra Night Show.

La polul opus se afla Margherita de la Clejani, jignita in urma cu cateva saptamani de Codin Maticiuc pentru ca s-ar fi desfigurat cu operatiile estetice. Fiica lautarilor din Clejani s-a bucurat de participarea la Asia Express sezonul 2.

„Sunt multe lucruri frumoase pe care eu nu le-am văzut. Noi suntem recunoscători și mulțumim Universului pentru această experiență. Eu inițial, înainte să plecăm mi-am făcut bagajul și mi-am pus multe lucruri, cântărea 48 de kilograme. Am renunțat la mai multe lucruri, noi suntem fete, avem nevoie de multe lucruri.”, a spus și Margherita din Clejani.

Publicat: 12 feb. 2019, 14:43 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă