Colaborarea începutului de an vine de la Connect-R. Cu cine cântă artistul?

Publicat: 12 Feb. 2019, 13:35 News 3
Colaborarea începutului de an vine de la Connect-R. Cu cine cântă artistul?

Fă cunoștință cu Raffy!

Super surpriză din partea lui Connect-R. Artistul a lansat o piesă nouă din postura de invitat, însă. Pionul principal este Raffy, o cântăreață la început de drum dar care promite multe.

„După ce am cunoscut-o și, mai ales, ascultat-o pe Raffy, mi-am dat seama că împreună avem multe de spus în peisajul muzical din România!”, declară Connect-R.

Colaborarea începutului vine de la Connect-R. Cu cine cântă artistul?

Cei doi artiști lansează, așadar, clipul pentru piesa „Iarna”, o melodie care nu are nicio legătură cu anotimpul, ci mai degrabă este: „Piesa nu vorbește despre iarnă, este de fapt un joc de cuvinte, sunt sentimente, trăiri, dezamăgiri, toate transpuse pe note muzicale.

Piesa „Iarna” este inspirată din viața mea, iar Connect-R a reușit să surprindă foarte bine nuanțe pe care numai eu le știam!”, declară Raffy.

Totul a pornit de la faptul că, până la 18 ani, Raffy nu a avut curajul să-i spună „Te Iubesc” niciunui băiat, nu a avut puterea să-și recunoască și declare sentimentele față de un EL. Iată că, muzica este singurul „instrument” care o ajută să facă aceste mărturisiri.

Așa cum povestește însăși artista, Connect-R a înțeles perfect mesajul și a reușit să-l transmită prin această piesă, pe care a compus-o și produs-o în totalitate.

„M-a inspirat povestea de viață a lui Raffy, care este una impresionantă și despre care sunt convins că o să aflăm mai multe în perioada următoare!”, a declarat Connect-R. Videoclipul pentru piesa „Iarna” este unul emoționant, Alex Ceaușu – regizorul acestui material video – reușind să transmită perfect prin imagine trăirile artistei.

Publicat: 12 Feb. 2019, 13:35 News 3
Pe aceeași temă