Sora Nicoletei Luciu a oferit imagini de neuitat pe plaja milionarilor!

Publicat: 07 iul. 2022, 09:44 Autor: Maria Apostol Vedete

Sora Nicoletei Luciu, Iuliana, este în cea mai bună formă a ei din ultimii ani! După ce a tras din greu la sala de fitness și a urmat o dietă sănătoasă, rezultatele meritau expuse la mare în toată splendoarea lor!

Fiind single, în lumea bună a Capitalei și nu numai, Iuliana Luciu reprezintă o “țintă”. Însă, în ultima perioadă, niciun tânăr nu a reușit să-i intre în grații brunetei. Astfel că, până să își asume o nouă relație, sexy-bruneta preferă compania prietenelor sale, cu care împarte fiecare sentiment și gând.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe ex-asistenta TV la Mamaia. Nu singură, ci alături de o amică, cu care s-a relaxat la plajă. Și nu doar atât! Cele două, în special sora Nicoletei Luciu, au oferit domnilor aflați în apropiere “cadre” pe care nu le vor uita prea curând.

Iuliana Luciu și-a aranjat costumul de baie și s-a uns cu ulei pentru protecție solară, iar martorii momentelor “fierbinți” au făcut ochii mari și foarte mari! Mai multe imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Sora Nicoletei Luciu: ”Am să fug toată viața de spărgătorii de vise”

După ce a plecat din televiziune, sora Nicoletei Luciu a lucrat la un club din Centrul Vechi al Capitalei cu care spunea că a avut un parteneriat.

„Când lucram ca asistentă tv, eram catalogată proastă și se spunea despre mine că fac umbră platoului degeaba! Am plecat și eu cu un vis la subraț în America aia mare… „că de ce am plecat!?” Uite așa am vrut! Cine sunteți voi să spuneți că nu am dreptul să visez și nici să-mi încerc norocul?!

Mi l-am încercat! N-am avut șansa! Poate nu acum! Poate niciodată! Dar e visul meu și eu nu voi renunța la el doar pentru că îmi spun niște oameni care apar la tv că nu sunt bună pentru visul meu! Am să fug toată viața de spărgătorii de vise și de oamenii care încearcă să te facă mic și neînsemnat, doar ca să pară ei mari!”, mărturisea Iuliana într-o postare mai veche.

Publicat: 07 iul. 2022, 09:44 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă