Mult stres se ascunde în spatele pozelor perfecte de pe Instagram. ”Super-dotata” Iuliana Luciu sudează țigările în timp ce-și studiază selfieurile

Publicat: 01 dec. 2020, 21:43 Autor: ileana.ghinea Vedete

Iuliana și Nicoleta Luciu… În trecut, când rosteai numele celor două surori, gândul ți se ducea rapid la pictoriale senzuale, imagini pasionale, ipostaze prin definiție pline de sex-appeal, foc și pe alocuri candoare. Lucrurile s-au mai așezat astăzi…

Sora cea mare, Nicoleta, este așezată la casa ei, cu 4 copii și un soț om de afaceri, iar sora cea mică, Iuliana, a prins un post de prezentator TV la Antena Stars. Bruneta îi dă replica lui Andrei Ștefănescu la „Ghicește vedeta”.
Altfel… despre mezină ne-am dori să povestim mai multe…

Bruneta a căzut ”victimă” aparatului de fotografiat în timpul unei pauze între filmări, mezina Luciu a decis să împuște doi iepuri dintr-o dată. Una bucată țigară, una bucată fotografie pentru Instagram. Multitasking … Din imagini se vede lesne că se descurcă de minune cu ambele sarcini, iar dacă am da o fugă pe contul ei de socializare, mai mai că am identifica pe loc ipostaza.

Iuliana Luciu nu îmbătrânește deloc, nu-i așa? Trecută deja de 30 de ani, bruneta arată fix ca acum 10 ani, atunci când pășea pe holurile televiziunilor la braț cu sora mai mare. La fel de trasă prin inel, de proaspătă și de… sexy.

Cum se menține tânără Iuliana Luciu?

„Nu sunt perfectă, dar mă pot preface că sunt”, a scris pe social media, acum ceva timp, vedeta Antena Stars. Se preface, se preface, dar și face. Cum se menține tânără Iuliana Luciu? Cu legume și lactate. Așa a reușit să slăbească acum ceva ani bruneta și de atunci se menține la fel de bine.

Publicat: 01 dec. 2020, 21:43 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă