Divort in familia Becali! Nepotul lui preferat trece prin clipe grele

Publicat: 13 mart. 2019, 14:32 Autor: Simona Vedete

Probleme in paradis pentru nepotul preferat al lui Gigi Becali, care nu are de ales si trebuie sa divorteze.

Este vorba despre Vasile Geambazi, cel care pana acum cateva saptamani a fost patronul in acte al FCSB si care are pe mana multe afaceri de-ale latifundiarului din Pipera.

Gigi Becali apreciaza la Vasile Geambazi faptul ca este foarte modest si extrem de serios, si mai presus de toate are o pregatirea profesionala extrem de buna.

Divort in familia Becali

Divort in familia Becali! Nepotul lui preferat trece prin clipe grele

De accea Becali are totala incredere in el pentru a-i administra afacerile si bunurile sale, facandu-l chiar mana sa dreapta. Astfel latifundiarul poate sa stea linistit fiind averea sa este pe maini bune.

Vasile Geambazi este casatorit cu frumoasa Alina, alaturi de care are 2 copii, insa se pare ca sunt probleme in paradis, pentru ca Alina a cerut divortul iar Vasile pare ca nu are cum sa remedieze situatia, conform Libertatea.

Gigi Becali, afland de aceasta problema, a incercat sa remedieze situatia si sa vorbeasca personal cu Alina, insa aceasta nu doreste sa cedeze si chiar i-a spus ca nu are pretentii financiare, vrea doar sa termine cu divortul si atat.

Cauza care a dus la separarea lor ar fi timpul foarte mare petrecut de Vasile la baza din Berceni. Vasile a jucat un rol extrem de important pentru FCSB Academy si pentru umbra divizionara secunda Academia Clinceni.

Fiica lui Gigi Becali, Teodora, se marita

Insa in familia Becali nu sunt doar vesti rele, fiindca fiica lui cea mare urmeaza sa faca marele pas si sa se casatoreasca cu alesul inimii ei.

Va fi o nunta cu fast, preconizandu-se pana acum nu mai putin de 700 de invitati. Becali vrea sa se asigure ca fiica lui va avea parte de o nunta de vis, pe care n-o va putea uita niciodata.

Fiica lui Gigi Becali se iubeste cu Mihai zis si „Printisorul din Dobroesti„, un tanar care provine dintr-o familie respectata si instarita. Viitorul ginere pare sa fie pe placul finantatorului Stelei. Mihai Theodor Mincu are 28 de ani. Teo si Mihai formeaza un cuplu de cativa ani si se afiseaza destul de des impreuna.

Publicat: 13 mart. 2019, 14:32 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă