Claudia Pavel, la un pas sa fie victima lui Matteo Politi. Ce ii propusese medicul

Publicat: 13 mart. 2019, 15:51 Autor: D. C. News 3

Vedeta tv care a fost eliminata recent din cadrul competitiei Ferma 2019 a facut o declaratie socanta. A fost la un pas sa devina si ea victima medicului fals din Italia.

Claudia Pavel, la un pas sa fie victima lui Matteo Politi. Vedeta avea cateva poze cu medicul fals din Italia, pe Facebook. In imagini apare alaturi de el si sora ei, Paula, care o ajuta pe Cream in cariera si sa isi creasca fiul, pe Noah.

Conform libertatea.ro, Claudia Pavel a fost la un pas sa fie imaginea lui Matteo Politi. Aceasta a fost chemata de medic la clinica in care isi desfasura activitatea. Cream a mers insotita de sora ei, Paula, si au facut poze impreuna. Din fericire, cantareata a semnat cu PRO TV si a plecat la Ferma.

Claudia Pavel, la un pas sa fie victima lui Matteo Politi

Claudia Pavel nu e la prima experienta neplacuta cu un medic estetician. In trecut, aceasta a colaborat cu doctorul Lascar si acesta i-a gresit operatia estetica. Daca il lasa pe Matteo Politi sa o opereze, cine stie ce risca sa pateasca…

  • „Întrece orice limită a imaginației. Nu mi-a dat niciodată de bănuit. Tu când te duci la doctor ceri diploma? Eu pe acest medic l-am întâlnit la EuroMedical Clinic. Mi-a fost prezentat ca fiind un doctor veridic. Niciodată nu m-aș fi gândit… Nu am apucat să lucrăm împreună. El își dorea o colaborare, însă eu am plecat la «Ferma» și când m-am întors, am aflat toate astea. Îmi pare rău că există așa ceva. E de domeniul fantasticului.

Claudia Pavel are operatii estetice

  • Am avut o problemă legată de doctorul Lascăr, care are diplomă, și cu toate astea tot a greșit operația. Dumnealui a declarat, după ce l-au luat jurnaliștii la întrebări, că una din trei operații este un eșec. Nu mai vreau să-mi fac nimic. Vreau să îmbătrânesc frumos, cu decență. Sigur că da, o ajustare ajută, însă eu mizez foarte mult pe sport. Cred că sportul ajută cel mai mult la menținerea tinereții. Și mâncarea”, a declarat Claudia.
Publicat: 13 mart. 2019, 15:51 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă