Matteo Politi, medicul italian fals, a mutilat nasul unei paciente: „Arata exact ca un snitel pe care l-ai batut pe tocator”

Publicat: 07 Feb. 2019, 15:16 Life

O alta pacienta a avut curajul sa povesteasca cum Matteo Politi a mutilat-o, ramanand cu nasul distrus.

„Victimele” medicul italian fals, Matteo Politi, incep sa prinda curaj si sa spuna dramele prin care au trecut dupa ce s-au lasat pe mana acestuia, crezand ca vor arata mai bine.

Este a doua persoana care are curajul sa povesteasca ce s-a intamplat, dupa ce o alta pacienta a ramas cu sanii complet distrusi, fiind traumatizata pe viata.

Intr-un interviu pentru Libertatea, o femeie de 60 de ani a povestit cum s-a dus la falsul doctor pentru o rinoplastie, care insa s-a terminat dezastruos.

„După ce-am ieşit din operaţia la nas, în salon a venit medicul anestezist, o doamnă foarte drăguţă şi mi-a zis: „doamnă, unde l-aţi găsit pe ăsta?”. I-am spus că mi-a fost recomandat.

Matteo Politi, medicul italian fals, a mutilat nasul unei paciente

Matteo Politi, medicul italian fals, a mutilat nasul unei paciente

A zis: „sper să ieşiţi cu bine din asta”. Cred că pe mine m-a ajutat că ea a fost o foarte bună anestezistă, pentru că el mi-a spus că operaţia în sine durează o oră, o oră jumate şi a durat peste patru ore.

”După ce mi-a dat pansamentul jos, nasul meu era într-o stare dezastruoasă. De fapt, aţi văzut cum arăt şi acum… Iar atunci arăta exact ca un şniţel pe care l-ai bătut pe tocător.

Iar el îmi spunea că intervine vârsta, că am 60 de ani, că apar nişte reacţii ale organismului. Totuşi, dădea nişte explicaţii foarte logice. Te convingea”, a povestit pacienta pentru Libertatea.

 

Publicat: 07 Feb. 2019, 15:16 Life
Pe aceeași temă