Despărțire în showbiz! Ben Affleck și Ana de Armas și-au spus ”pa-pa!”

Publicat: 20 Jan. 2021, 11:28 Vedete

O nouă despărțire în showbizul internațional! Ben Affleck și Ana de Armas s-au separat la aproape un an de relație. Sursele zic că dezicia lor a fost pe cale amiabilă, fără ceartă și chiar reciprocă.

Mai multe surse zic faptul că Ben Affleck și Ana de Armas s-au despărțit pe cale amiabilă, la mai puțin de un an de relație. S-a aflat că cei doi formau un cuplu după ce au fost surprinși la filmările filmului ”Deep Water” în New Orleans. În luna martie a anului 2020, Ben Affleck și Ana de Armas au plecat într-o vacanță în Cuba, iar apoi în Costa Rica, arată Verdict.

Atunci când Ana de Armas împlinea vârsta de 32 de ani, vedeta a confirmat relația pe care o avea cu Ben Affleck. Mai mult decât atât, vedeta părea și destul de apropiată de copiii lui pe care îi are cu Jennifer Garner, fosta soția. O sursă spunea: „Se pare că Ana iubește să fie în preajma copiilor săi. Toată lumea se înțelege de minune. Ea face un efort pentru a-i cunoaște micuții”.

Ben Affleck a ieşit de la dezalcoolizare în 2018

Actorul, regizorul şi producătorul american Ben Affleck a ieşit de la dezalcoolizare după ce s-a internat voluntar pentru tratament în luna august 2018, scrie Variety.

Ben Affleck a ieşit de la dezalcoolizare. „Săptămâna aceasta am încheiat patru zile de internare la centrul pentru dependenţii de alcool şi am rămas sub tratament ambulatoriu”, a scris Ben Affleck pe rețelele de socializare. După recidiva sa în lupta cu dependenţa de alcool, decizia de a se interna la dezalcoolizare a venit după intervenţia fostei sale soţii, Jennifer Garner, potrivit site-ului TMZ.

„Lupta împotriva oricărei dependenţe este pe tot parcursul vieţii şi dificilă. Nu poţi să nu urmezi tratamentul. Este un angajament continuu”, a scris el pe Instagram.

Sursă foto: capturi video Youtube 12

Publicat: 20 Jan. 2021, 11:28 Vedete
Pe aceeași temă