Ea este noua „Bond Girl”. La 30 de ani vrea sa cucereasca cinematografia la nivel inalt

Publicat: 27 apr. 2019, 19:24 Autor: Simona News 3

Dupa o serie de femei superbe in rolul celebrei "Bond Girl", a venit randul altei actrite sa-si faca debutul in celebra serie.

Ea este noua „Bond Girl”. Actrita cubanezo-hispanica, Ana de Armas, o sa apara in al 25-lea film al seriei, conform anuntului facut de regizorul american Cary Fukunaga, in cadrul unui eveniment transmis online din Jamaica.

Numele urmatorului film din seria James Bond inca nu a fost dezvaluit, insa se stie ca alaturi de Ana il vom vedea si pe Rami Malek, castigatorul Oscarului din acest an in rolul lui Freddie Mercury din Bohemian Rhapsody.

Ea este noua „Bond Girl”

Ea este noua

Pe langa acestia, o vom revedea pe actrita Lea Seydoux, care a facut parte din productia din 2015 a seriei James Bond, in „Spectre”, unde va interpreta rolul doctoritei Madeleine Swann.

In 2012, in „Skyfall”, oamenii au putut sa-l admire pe actorul Javier Bardem, tot de origini hispanice, care a cucerit cu talentul si carisma sa, conform hotnews.ro.

Ana de Armas s-a facut remarcata in serialele spaniole „El Internado” si „Hispania”, insa a avut aparitii importante si la Hollywood, jucand alaturi de Harrison Ford si Ryan Gosling in productia „Blade Runner 2049”.

Publicat: 27 apr. 2019, 19:24 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×