Cum a murit, de fapt, Anamaria Suru. Asta schimba radical situatia

Publicat: 27 Apr. 2019, 13:28 Ciao.ro

In urma cu cateva zile, veste mortii tinerei Anamaria a socat toata Romania.

Cum a murit, de fapt, Anamaria Suru. Trupul neinsufletit al tinerei in varsta de 29 de ani a fost gasit pe un drum forestier, la 3 km de iesirea din Resita spre localitatea Secu.

Anamaria Suru traia in Italia de multi ani, unde detinea un salon de infrumusetare in Udine, Italia. S-a mutat impreuna cu parintii ei pentru o viata mai buna si parea sa-i mearga foarte bine.

Cum a murit, de fapt, Anamaria Suru

Cum a murit, de fapt, Anamaria Suru

Tanara avea un frate, Calin, care a decis sa ramana in tara, in Resita, fiind si motivul pentru care fata venea in vizita in Romania. Fiindca se apropia Pastele, Anamaria a decis sa-si viziteze fratele, insa a fost ultima ei vizita.

Tanara a fost data disparuta pe data de 18 aprilie, chiar de fratele ei, iar oamenii legii au cautat-o neincetat timp de patru zile, pana cand au gasit-o fara suflare, la 11 kilometri de casa.

Inainte sa plece, Anamaria i-a spus fratelui sau ca nu mai vrea sa traiasca si ca se va sinucide, imediat dupa ce a vorbit la telefon. Potrivit anchetatorilor, fata avea taieturi pe maini, ceea ce indica o sinucidere.

Anamaria a fost ucisa

Insa dupa autopsie, s-a constatat ca tanara avea rani pe care nu avea cum sa si le faca singura, si lovituri puternice, care i-au afectat organele interne, precum cea la cap.

Procurorii sunt de parere ca autorul faptei a inscenat totul, ca sa para ca tanara s-a sinucis, insa dovezile arata ca a fost ucisa cu sange rece, apoi tmutata in locul unde a fost gasita.

Fratele tinerei Anamaria, suspect de crima

  • „Deocamdată, fapta e cu autor necunoscut, deci criminalul e în libertate. Anchetatorii nu caută foarte departe de pădurea de la Secu. Practic, Călin Blidariu e astăzi singur pe lista suspecților.
  • Nimeni altcineva nu a intrat în atenția anchetatorilor, nu s-a identificat niciun mobil al crimei, nu s-a identificat vreo persoană care să vrea să-i facă rău tinerei. Semne de întrebare sunt nu multe, foarte multe” potrivit Express de Banat.

Anamaria Surdu, gasita de fratele ei

  • „De sub ochii mei a plecat. Eu am căutat-o întruna. Am găsit-o cu poliţia. După ce a dispărut, am anunţat pe toată lumea. M-a sunat cineva care lucrează la exploatare forestieră să-mi spună că i-a văzut maşina. Am sunat la poliţie, am mers cu poliţia, am zis să nu mă duc singur.
  • Cu doi poliţişti şi cu iubita mea, că şi cu ea am căutat-o tot timpul. Am găsit maşina, ne-am uitat în jurul maşinii şi de disperare am început să o strig. Nici nu ştiu ce am vrut. Să-mi răspundă ea. Am strigat vreo 10 minute, nu ştiu exact, după care m-am uitat pe marginea prăpastiei, că e şi o prăpastie acolo şi am văzut-o, aşa la vreo 15 metri de mine.
  • Am văzut bluza şi pantalonii, şi am strigat la ceilalţi. Dar nu ne-au lăsat poliţiştii să ne mai apropiem. Au întors-o şi ne-am uitat aşa de la distanţă. Cât era cu faţa în jos nu se vedea deloc sânge. Doar puţin pe mâini. Când au întors-o, am văzut că era plină de sânge„, a spus Calin, fratele tinerei, pentru Adevarul.ro.
Publicat: 27 Apr. 2019, 13:28 Ciao.ro
Pe aceeași temă