Anamaria a murit. Romanca de 29 de ani s-a intors din Italia, in concediu. Cum a fost gasita de politie

Publicat: 24 Apr. 2019, 20:09 News

Trupul neinsufletit al unei tinere in varsta de 29 de ani a fost gasit pe un drum forestier. Tanara romanca muncea de cativa ani in Italia si venea in concedii aici.

Anamaria a murit. Romanca de 29 de ani s-a intors din Italia, in concediu. Din pacate, nu a mai avut parte de sarbatorile pascale in familie. Cadavrul tinerei a fost gasit pe un drum forestier. Era la 3 km de iesirea din Resita spre localitatea Secu.

Anamaria Surdu locuia in Italia unde se angajase pentru un trai mai bun. Tanara sosise in Romania de cateva zile. Urma sa petreaca Pastele alaturi de familie, dar a fost gasita fara suflare. Trupul ei a fost dus de anchetatori la morga.

Anamaria a murit. Romanca de 29 de ani s-a intors din Italia

Medicii legisti au analizat cadavrul ei si au descoperit o lovitura puternica in zona capului. In plus, pe maini avea mai multe taieturi, informeaza antena3.ro. Ultimul om care a vazut-o in viata a fost fratele ei. Anamaria Surdu lucra ca hairstylist in Italia.

„Din datele şi probele existente la acest moment, rezultă că victimei S.A.C i-a fost suprimată viaţa şi în prezent se fac cercetări în vederea identificării autorului/autorilor faptei penale”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Fata a plecat joi, 18 aprilie, de la fratele ei spre supermarket. Urma sa faca mai multe cumparaturi, motiv pentru care familia nu s-a speriat cand a vazut ca intarzie cateva ore. Trupul ei a fost gasit de Calin, fratele Anamariei.

Anamaria Surdu, gasita de fratele ei

“De sub ochii mei a plecat. Eu am căutat-o întruna. Am găsit-o cu poliţia. După ce a dispărut, am anunţat pe toată lumea. M-a sunat cineva care lucrează la exploatare forestieră să-mi spună că i-a văzut maşina. Am sunat la poliţie, am mers cu poliţia, am zis să nu mă duc singur. Cu doi poliţişti şi cu iubita mea, că şi cu ea am căutat-o tot timpul. Am găsit maşina, ne-am uitat în jurul maşinii şi de disperare am început să o strig. Nici nu ştiu ce am vrut. Să-mi răspundă ea. Am strigat vreo 10 minute, nu ştiu exact, după care m-am uitat pe marginea prăpastiei, că e şi o prăpastie acolo şi am văzut-o, aşa la vreo 15 metri de mine. Am văzut bluza şi pantalonii, şi am strigat la ceilalţi. Dar nu ne-au lăsat poliţiştii să ne mai apropiem. Au întors-o şi ne-am uitat aşa de la distanţă. Cât era cu faţa în jos nu se vedea deloc sânge. Doar puţin pe mâini. Când au întors-o, am văzut că era plină de sânge”, a povestit fratele tinerei, pentru Adevărul.ro.

Fratele victimei sustine ca femeia se certa cu fostul iubit

“Eu sunt fratele ei, de sub ochii mei a plecat să cumpere de mâncare. Înainte să pornească, s-a oprit şi a deschis uşa la maşină şi m-a întrebat «Ce vrei să-ţi cumpăr de mâncare?». Şi i-am spus să cumpere ce vrea ea. Ultima dată se vede pe o cameră a Poliţiei Locale, de la Ocolul Silvic, trecând ea cu maşina spre casa noastră, la ora 15.57. Eu apar la minutul 16.20, după ea, că ea trebuia să mă aştepte acasă, că nu avea chei de la mine. Mai sunt camere la nişte magazine, acolo în zonă, dar pe mine nu m-au mai lăsat să văd imaginile după ce au găsit-o moartă, pentru că, fiind ultimul care a văzut-o în viaţă, am devenit automat suspect.

Noi ne-am panicat că am văzut că nu mai ajunge şi am plecat eu după ea la supermarket, să văd ce o făcut. Era despărţită de iubitul ei şi era în depresie. Se certau. Noi nu credeam că nu s-au împăcat. Au mai făcut de astea, se mai certau, se mai împăcau. Familia nu a fost de acord cu el. Din ianuarie ştiu că s-au despărţit”, a declarat Călin.

Publicat: 24 Apr. 2019, 20:09 News
Pe aceeași temă