S-a trezit din coma dupa 27 de ani cand i-a auzit vocea fiului! Cazul incredibil i-a socant pe medici

Publicat: 24 apr. 2019, 18:40 Autor: madalina m. Life

Femeia i-a socat pe medici, dupa ce s-a trezit din coma in care era de mai bine de 20 de ani.

Totul s-a petrecut recent in Emiratele Arabe Unite. Femeia s-a trezit din coma dupa 27 de ani. Suferise un traumatism la nivelul creierului, in urma unui accident auto, si nu s-a mai trezit dupa ce a fost operata de medici. Romanca, 7 zile in coma profunda

Cea care s-a trezit din coma, peste doua decenii, se numeste Munira Abdulla. Femeia avea varsta de 32 de ani atunci cand a suferit trauma puternica la nivelul capului. Era intr-o masina care fusese lovita de un autobuz si isi tinea in brate copilul de doar 4 anisori.

Femeia s-a trezit din coma dupa 27 de ani!

S-a trezit din coma dupa 27 de ani cand i-a auzit vocea fiului

Accidentul infiorator al femeii care s-a trezit din coma a avut loc in anul 1991. Ea abia fusese sa isi ia copilul de la scoala si il tinea in brate cand s-a produs impactul puternic, pentru a-l proteja. Din fericire, baietelul a scapat fara nicio zgarietura.

Munira Abdulla s-a trezit din coma dupa 27 de ani, atunci cand a auzit vocea fiului sau. Tanarul a vizitat-o pe femeia aflata pe patul de spital. Medicii considera ca e absolut miraculos ce s-a intamplat ulterior. Gravida in moarte cerebrala care a nascut un bebelus perfect sanatos!

Omar, fiul femeii, nu a renuntat niciodata sa spere ca ea se va face bine. In toti anii in care ea s-a aflat in coma, tanarul a facut tot posibilul ca ei sa nu ii lipseasca nimic. Femeia a fost hranita artificial, printr-un tub, fiindu-i facute si sedinte de fizioterapie, ca sa nu aiba muschii atrofiati.

In urma cu un an de zile, Omar a avut o neintelegere cu personalul medical si a inceput sa se certe pe hol. S-ar parea ca asta a trezit-o pe Munira din coma, pentru ca i-a auzit vocea fiului. Cateva zile mai tarziu, femeia il striga pe acesta pe nume. Barbatul a fost in culmea fericirii si a marturisit ca a visat sa se intample asa ceva.

„Am auzit cum ma striga cineva. Era ea! Ma striga pe nume si parca zburam de bucurie. Ani de zile am visat la acest moment si primul lucru pe care l-a spus cand s-a trezit a fost chiar numele meu”, a povestit Omar. Femeia a fost dusa in Abu Dhabi dupa ce si-a revenit din coma si starea ei s-a imbunatatit cu mult.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 24 apr. 2019, 18:40 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă