Dosar penal deschis după accidentul cu macaraua din București

Publicat: 03 nov. 2019, 14:08 Autor: Simona Life
Dosar penal deschis după accidentul cu macaraua din București

A fost deschis un dosar penal după accidentul din Capitală, unde brațul unei macarale a căzut peste o mașină și a rănit patru persoane.

Dosar penal deschis după accidentul cu macaraua. Verificări în acest caz fac și inspectorii de muncă, precum și cei de la ICS și ISCIR.

Poliția Capitalei a anunțat, duminică, faptul că se fac cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, după accidentul care a avut loc sâmbătă pe strada Matei Millo, când brațul unei macarale a căzut peste o mașină în mers și a rănit patru persoane.

Dosar penal deschis după accidentul cu macaraua

Victima din mașina peste care a căzut brațul macaralei (2)

Cercetările se fac pentru infracțiuni de vătămare corporală din culpă, distrugere, neluarea și respectiv nerespectarea normelor de securitate și sănătate în muncă.

Verificări în acest caz fac și specialiștii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă București, Inspectoratului de Stat în Construcții (ISC), precum și ai Inspecției de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat (ISCIR).

Victima din mașina peste care a căzut brațul macaralei, dusă în comă la Spitalul Universitar

Cercetarea la fața locului a fost efectuată de către specialiști criminaliști și polițiști ai Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, până în prezent fiind audiate mai multe persoane.

Un braț dintr-o macara a căzut, sâmbătă, peste mașină aflată în mers, pe strada Matei Millo, din Sectorul 1 al Capitalei. În urma incidentului, patru persoane au fost rănite, între care șoferul este în stare critică, la Spitalul Universitar.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea 

Publicat: 03 nov. 2019, 14:08 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă