Revista „People” a desemnat cea mai frumoasa femeie din 2019. Este o actrita celebra

Publicat: 24 Apr. 2019, 14:22 General

Actrita in varsta de 47 de ani a fost desemnata de revista "People" drept cea mai frumoasa femeie a anului 2019.

„Cea mai frumoasa femeie din 2019” este nimeni alta decat Jennifer Garner, care totusi nu tine cont atat de mult de aspectul si infatisarea ei, contrar asteptarilor.

In loc sa dezvaluie secrete anti-imbatranire, starul explica de ce nu a lasat aspectul fizic sa-i dicteze stima de sine, ceea ce o face si mai frumoasa in ochii tuturor.

Cea mai frumoasa femeie din 2019

Revista

„Cu siguranta nu am fost una dintre cele mai dragute fete si nu m-am lovit de nesiguranta cu toate ca nu ma vedeam deloc atractiva. Nu a fost parte din viata mea” a admis actrita pentru „People”, explicand si cum familia i-a incurajat atitudinea.

„Ma simteam bine cu mine inca de pe atunci. Acesta este asul meu din maneca. Aspectul fizic nu era  asa important in familia mea. Nu cred ca parintii mei mi-au zis vreodata „esti draguta’ asa ca nu ne gandeam la acest lucru” a continuat actrita, potrivit hollywoodlife.com.

In ziua de azi, Jennifer este vazuta des cu palarii, iar acum este un model pentru copiii ei, Violet, 13 ani, Seraphina, 10 ani, si Samuel, 7 ani, pe care ii are cu fostul sot, Ben Affleck.

Inca de cand a devenit mama, in 2005, Jennifer a devenit co-fondatoarea de la „Once Upon a Farm”, fiind o mancare presata la rece pentru bebelusi, si a devenit ambasadoare pentru fundatia de caritate „Save The Children”.

Anul trecut, Pink a fost desemnata drept cea mai frumoasa din 2018 iar in urma cu doi ani locul 1 a fost detinut de Julia Roberts, pentru a cincea oara.

Publicat: 24 Apr. 2019, 14:22 General
Pe aceeași temă